Στα «πράσινα» κι επίσημα ο Γιάννης Κώτσιρας για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς την Παρασκευή (18/6) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτησή του.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης, του Έλληνα διεθνή αμυντικού, Γιάννη Κώτσιρα. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας», αναφέρει η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» για την πρώτη της μεταγραφή την καλοκαιρινή περίοδο.

Με την προσθήκη του Κώτσιρα ο Παναθηναϊκός κερδίζει τα συγκεκριμένα στοιχεία που του έλειπαν.

Εν συνεχεία οι «πράσινοι» παραθέτουν το βιογραφικό του διεθνούς μπακ:

«Ο Γιάννης Κώτσιρας γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1992 στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας.

Ποδοσφαιρικά ξεκίνησε στη Δόξα Μεγαλόπολης, συνέχισε στον ΑΟ Φαλεσίας, μεταπήδησε το 2012 στον Παναρκαδικό και το 2016 πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης.

Στην καριέρα του έπαιξε χρόνια ως εξτρέμ, αλλά τα τελευταία χρόνια καθιερώθηκε με επιτυχία στη θέση του δεξιού μπακ.

Στον Αστέρα κατέγραψε 113 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και έφτασε στην Εθνική ομάδα όπου αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια.

Γιάννη καλώς όρισες στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!»

Ο Κώτσιρας έχει ένα έξτρα κίνητρο στον Παναθηναϊκό, ενώ αυτό είναι το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του ο Αστέρας Τρίπολης.

Δείτε τι δήλωσε ο Γιάννης Κώτσιρας:

Στα «πράσινα» κι επίσημα ο Γιάννης Κώτσιρας για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς την Παρασκευή (18/6) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτησή του. Στα «πράσινα» κι επίσημα ο Γιάννης Κώτσιρας για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς την Παρασκευή (18/6) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτησή του.