×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Νέα χορηγική συνεργασία


Sportime Team

Παναθηναϊκός: Νέα χορηγική συνεργασία


Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Όμιλο Μαυρογένη ανακοίνωσε την Παρασκευή (23/11) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στο επίσημο site του νέου χορηγού του “τριφυλλιού” αναφέρεται: “Ο Όμιλος Μαυρογένη αποτελείται από εταιρείες που δραστηριοποιούνται με επιτυχία στην Ευρώπη και έχουν ως αντικείμενο την κατασκευή ή διανομή οικιακών συσκευών, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων.

Έχοντας ένα επιλεγμένο χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων, ο Όμιλος συνεργάζεται για περισσότερα από 30 χρόνια με μερικούς από τους κορυφαίους κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο, με μοναδικό σκοπό να διασφαλίσει την ποιότητα και να κάνει πιο φιλικά προς τον χρήστη, προϊόντα που κυριαρχούν στην καθημερινότητά μας.

Οι δραστηριότητες του Ομίλου έχουν ως κύρια αφετηρία τέσσερις χώρες: την Ελλάδα, την Τουρκία, την Κύπρο και την Κίνα.

Τα βασικά εμπορικά σήματα που εμπορεύεται επικεντρώνεται στις παρακάτω κατηγορίες: Κλιματισμός | Οικιακές συσκευές | Προϊόντα Τεχνολογίας | Υπηρεσίες SI

Ειδικά τα τελευταία έξι χρόνια, ο Όμιλος έχει καταφέρει να επιτύχει ένα σταθερό ρυθμό στην αύξηση των εσόδων του, επεκτείνοντας συνεχώς τις δραστηριότητές του σε ήδη υπάρχουσες αλλά και αναδυόμενες αγορές”.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με τον Όμιλο Μαυρογένη.#Panathinaikos #paofc2018_19 #sponsors #fluo

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018