×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Ο Μπεκ… στέλνει δανεικό τον Κονάν!


    Λάμπρος Γκαραγκάνης

Παναθηναϊκός: Ο Μπεκ… στέλνει δανεικό τον Κονάν!


Παναθηναϊκός: Σχεδόν βέβαιος πρέπει να θεωρείται ο δανεισμός του Ιταλού επιθετικού. Αναζητείται ήδη η ομάδα…

Η απόφαση του Γιώργου Δώνη να μην χρησιμοποιήσει στο φιλικό με την Ξάνθη τον Κριστιάν Κονάν αποτελεί, ουσιαστικά, προπομπό εξελίξεων για το άμεσο μέλλον του Ιταλού επιθετικού.

Αν και άρχισε μουδιασμένα, έκανε μία καλή προετοιμασία στο Όστερμπεϊκ. Εντυπωσιακό γκολ με τη  Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, φοβερά σωματοδομικά στοιχεία και πλουραλισμό θέσεων. Μια και ο 20χρονος μπορεί να αγωνιστεί και φορ και εξτρέμ. Το πρόβλημα με τον Κονάν είναι η αστάθεια.

Το μεγάλο ερώτημα, αν μπορεί να τα βγάλει πέρα σε συνθήκες πίεσης. Ο Παναθηναϊκός, λόγω των play off στη Super League 1, θα χρειαστεί ρόστερ βαθύ και ικανό να τα βγάλει πέρα σε μία μακριά σεζόν. Με το Κύπελλο να αποτελεί κύριο στόχο. Τακτικά ο Ιταλός θέλει δουλειά, δεδομένο αυτό.

Για αυτό και χρειάζεται προσοχή. Η ομάδα που θα φύγει δανεικός, όπως όλα δείχνουν, αναζητείται. Πρέπει δε να επιλεχθεί με προσοχή, ώστε ο παίκτης να πάρει ποιοτικό χρόνο και να γυρίσει το καλοκαίρι του 2020 έτοιμος να προσφέρει. Ήρθε ως επένδυση για το μέλλον και ο στόχος είναι να αγωνιστεί όταν πράγματι μπορεί να προσφέρει.

Παναθηναϊκός: Το σκέφτηκε ο Δώνης

Στη θέση που ο Γιώργος Δώνης τον υπολόγιζε, ήρθε άλλωστε ο Ούφε Μπεκ. Ο 49χρονος τεχνικός το σκέφτηκε πολύ σοβαρά τις προηγούμενες εβδομάδες να διατηρήσει τον Κονάν στο ρόστερ. Πλέον, όμως, υπάρχει αριθμός εξτρέμ ικανός να καλύψει τις ανάγκες. Επομένως κρίνεται προτιμότερο ο νεαρός να «ψηθεί» ως δανεικός.

Ο Δανός, ο οποίος αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις ομορφιές της παραθαλάσσιας Αττικής έχοντας αρχίσει προπονήσεις, προορίζεται να λάβει θέση στο κύριο rotation των 16-18 ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Τα στοιχεία τους είναι διαφορετικά, μια και ο Κονάν είναι νεαρότερος, πιο δυνατός και τώρα μαθαίνει τη θέση. Ο Μπεκ είναι έτοιμος εξτρέμ, αλλά με ερώτημα τα προβλήματα τραυματισμών που πέρασε και τι ενδεχόμενα κουσούρια τού έχουν αφήσει.


Τελευταία Νέα