×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Όχι αποζημίωση στους «κομμένους»


    Λάμπρος Γκαραγκάνης

Παναθηναϊκός: Όχι αποζημίωση στους «κομμένους»


Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την τακτική αντιμετώπισης λύσης των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται εν όψει της νέας σεζόν.

Θέλησε, κυρίως, να πάρει θέση στα δημοσιεύματα που αφορούν παίκτες, οι οποίοι δεν θα βρίσκονται στο ενεργό ρόστερ της επόμενης σεζόν. Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για τον τρόπο αποδέσμευσης των Άντονι Μουνιέ, Βαγγέλη Οικονόμου, Όμρι Άλτμαν μεταξύ άλλων.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα ο Ισραηλινός. Φαίνεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χάποελ Τελ Αβίβ της πατρίδας του, αλλά αναμένεται να οριστικοποιηθεί αυτό μόλις προκύψει το διαζύγιο με το «τριφύλλι». Δίχως, όμως, να τίθεται θέμα διαπραγμάτευσης της αποζημίωσής του!

Παναθηναϊκός: Ξεκαθάρισμα

Αυτό, ουσιαστικά, αποσαφήνισαν οι «πράσινοι». Δεν μπαίνει καν στη διαδικασία συζήτησης αποζημιώσεων σε ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται. Με τον τρόπο αυτό προκύπτει κέρδος για την ομάδα, αφού δεν θα χρειαστεί να καταβάλλει τώρα χρήματα από το συμβόλαιο της επόμενης περιόδου. Όταν η παρθενική προγραμματισμένη δόση είναι τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ειδικά σε αθλητές εκτός πλάνων…

Όπως σχολίαζαν από την ΠΑΕ «μέχρι τότε θα έχουν προκύψει επιλογές για αίσιο ή μη τέλος της συνεργασίας». Το αίσιο προσδιορίζεται στο να βρουν οι εκπρόσωποι των παικτών ομάδες, ώστε οι πελάτες τους να συνεχίσουν εκεί. Το μη αίσιο είναι απροσδιόριστο. Σε περίπτωση αδρανοποίησης των ποδοσφαιριστών, χαμένες είναι αμφότερες οι πλευρές. Στο ενδεχόμενο δε αυτό, ο Παναθηναϊκός θα κληθεί πάλι να πληρώσει τα συμβόλαια της επόμενης χρονιάς.

Αν αφήσει, τέλος, κάποιες υποθέσεις να οδηγηθούν στην προσφυγή, τότε -πέραν της ζημιάς στην εικόνα του συλλόγου- πάλι θα δοσοποιηθεί το οφειλόμενο ποσό σε κάθε παίκτη και θα πρέπει να πληρωθεί (έστω και άνευ φόρου). Οπότε και σε αυτό το μέτωπο αναμένονται με αγωνία οι εξελίξεις.


Τελευταία Νέα