×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για αποχωρήσεις στις… καθυστερήσεις


Αντώνης Τσιράκης

Παναθηναϊκός: Προσπάθεια για αποχωρήσεις στις… καθυστερήσεις


Λίγο έμεινε για να κλείσει η φετινή μεταγραφική περίοδος και ο Παναθηναϊκός έχει εκκρεμότητες. Έναν χαφ ψάχνει με λίγα χρήματα, αλλά αυτός μπορεί και να μη βρεθεί στο τέλος. Έκανε κάποιες προσπάθειες ο Τσάβι Ρόκα, είναι πολλοί οι παίκτες που προτάθηκαν, αλλά προς το παρόν δεν έκλεισε κάποιος. 

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το τι θα καταφέρει ο Καταλανός με τις αποχωρήσεις. Ο Παναθηναϊκός ξεφορτώθηκε πολλούς από τους παίκτες που δεν υπολόγιζε, αλλά είναι μεγάλη συζήτηση το τι πρέπει να πιστωθεί στον Ρόκα και τι όχι.

Με δύο από τα βασικά προβλήματα που έπρεπε να βρει λύση, δεν τα έχει καταφέρει προς το παρόν. Γιοάν Μολό και Ούφε Μπεκ παραμένουν θεωρητικά στο «πράσινο» ρόστερ. Ο δεύτερος είχε φανεί από πολύ νωρίς πως δεν θα είναι εύκολος στο διαζύγιο. Προσπάθεια γίνεται, πάντως, ώστε έστω και την τελευταία μέρα να φύγουν.

Σε αυτούς που δεν υπολογίζονται συμπεριλαμβάνεται και ο Αργύρης Καμπετσής. Ο νεαρός προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα. Είχε επαφές με κλαμπ κυρίως από το εξωτερικό, αλλά για διάφορους λόγους αυτές κόλλησαν.

Τέλος, υπάρχουν νεαροί που έχουν εξαφανιστεί και φαίνεται ότι δύσκολα θα παίξουν με τον Ντάνι Πογιάτος. Βασίλης Ζαγαρίτης και Ανδρέας Αθανασακόπουλος οι πρώτοι σε αυτή τη λίστα. Ένας δανεισμός πιθανότατα θα βόλευε όλες τις πλευρές. Μένει να φανεί εάν θα βρεθεί κάτι στο φινάλε. Επαφές με ομάδες της Super League 2 υπήρξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Τελευταία Νέα