×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Σαν να μην υπάρχει ο Φάουστο


    Αντώνης Τσιράκης

Παναθηναϊκός: Σαν να μην υπάρχει ο Φάουστο


Τα μηνύματα είναι διαδοχικά και ηχηρά. Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για χαφ τον Ιανουάριο, ο Γιώργος Δώνης έχει πει ξεκάθαρα πως ο Φάουστο δεν κάνει όσα θα περίμενε και το μόνο που απομένει να δούμε είναι ποιο θα είναι το τέλος αυτής της σχέσης. Εάν θα είναι πρόωρο ή εάν ο Ισπανός μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση.

Το τελευταίο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο με τα τωρινά δεδομένα. Μπήκε στο ματς με την Παναχαϊκή για να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής και εκείνος, πέρασε εντελώς απαρατήρητος και ξαναβγήκε από την αποστολή. Ο Αλεξανδρόπουλος τραυματίστηκε, ο Κουρμπέλης είναι τιμωρημένος, αλλά ο Παναθηναϊκός πάει στον Βόλο χωρίς εκείνον.

Ο προπονητής του επιλέγει να μην έχει χαφ στον πάγκο από το να τον πάρει. Κοινώς λειτουργεί σαν να μην υπάρχει ο Φάουστο. Και δεν μπορεί να του πει κανείς τίποτα γι’ αυτό. Στις προπονήσεις ο Ισπανός δεν κάνει όσα θα ήθελε ο κόουτς, κάτι που έχει σημειώσει και δημοσίως ο 51χρονος.

Αυτή τη στιγμή το θέμα στα χαφ ίσως να είναι το μεγαλύτερο όλων στο «τριφύλλι» και γι’ αυτό η αναζήτηση για παίκτες έχει ξεκινήσει. Γιατί άπαντες έχουν καταλάβει πως το δίδυμο των Δώνη – Κουρμπέλη δεν μπορεί να βγάλει μόνο του μία χρονιά.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα