×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Σενάριο για Γλύκο, αποφόρτιση ο Γιόχανσον


    Λάμπρος Γκαραγκάνης

Παναθηναϊκός: Σενάριο για Γλύκο, αποφόρτιση ο Γιόχανσον


Παναθηναϊκός: Όσο προχωράει ο Αύγουστος θα αρχίσει να μπαίνει σε μία σειρά, το τι θα γίνει με τους τερματοφύλακες για τη νέα σεζόν.

Ποια θα είναι η σύνθεση του διδύμου θα εξαρτηθεί από συγκεκριμένες παραμέτρους. Το Διούδης – Κότσαρης μπορεί να αλλάξει μονάχα στο 1/2. Ενδεχόμενη πώληση του Σωκράτη Διούδη θα κρατήσει τον Κωνσταντίνο Κότσαρη 100% στο «τριφύλλι» και τη νέα σεζόν, μαζί με τον γκολκίπερ που θα έρθει.

Αν, τώρα, δεν προκύψει τέτοιο ενδεχόμενο, δεν πρέπει να αποκλειστεί ο 2ος τερματοφύλακας των «πράσινων» να πάει δανεικός. Είναι φοβερά βελτιωμένος και σε φάση που χρειάζεται παιχνίδια, ώστε να βρει ρυθμό.

Ο Παναθηναϊκός συνδέθηκε εσχάτως με ονόματα τερματοφυλάκων, όπως του Δημήτρη Κυριακίδη (Παναιτωλικός), με τον Παναγιώτη Γλύκο να μπαίνει στη λίστα. Είναι ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM απασχολεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Υπό τις αναλυθείσες προϋποθέσεις, μάλιστα, μπορεί να αποτελέσει και σοβαρό ενδεχόμενο…

Παναθηναϊκός: χωρίς Μπουζούκη και Γιόχανσον

Μετά την επιστροφή από την Κωνσταντινούπολη την Κυριακή και το μισό ρεπό ουσιαστικά, ο Παναθηναϊκός γύρισε στο Κορωπί με διπλή προπόνηση πρωί, απόγευμα τη Δευτέρα. Το πρωί ο Δώνης και το επιτελείο του δόμησαν πρόγραμμα στηριγμένο σε ασκήσεις δύναμης και φυσικής κατάστασης. Το απόγευμα αγωνίστηκαν σε παιχνίδι κατοχής και κυκλοφορία μπάλας. Mε τον Δημήτρη Κουρμπέλη να εντάσσεται και τους Μπουζούκη, Γιόχανσον να ακολουθούν θεραπεία και αποφόρτιση αντίστοιχα.


Τελευταία Νέα