×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Στα γραφεία της UEFA ο Αλαφούζος για το ευρωπαϊκό ban


    Κώστας Παπαδόπουλος

Στα γραφεία της UEFA ο Αλαφούζος για το ευρωπαϊκό ban


Ήταν κάτι που ακουγόταν καιρό και υπήρχε στα πλάνα των διοικούντων. Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, η διοίκησή του θα ζητούσε την άρση της ποινής του.

Η πρόοδος που έχει γίνει, άλλωστε, όλον αυτό τον καιρό είναι πολύ μεγάλη σε οικονομικό επίπεδο. Ας μην ξεχνάμε πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει βάλει σε 1,5 χρόνο 34.000.000 ευρώ προκειμένου να ισορροπήσει το μαγαζί. Και σε μεγάλο βαθμό το έχει καταφέρει. Το χρέος έχει πέσει αισθητά και στην UEFA αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο.

Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ούτως ή άλλως αυτό που λέει πάντα και προς όλους είναι πως οι ποινές δεν έχουν εξοντωτικό χαρακτήρα. Ο στόχος είναι τα κλαμπ απλώς να ακολουθούν τους κανονισμούς για να μπορούν να είναι βιώσιμα.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε στη Νιόν της Ελβετίας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ανθρώπους της UEFA. αναφορικά με την άρση της ποινής του ευρωπαϊκού αποκλεισμού που είχε τριετή διάρκεια. Ο Παναθηναϊκός με τα υφιστάμενα δεδομένα δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί τη νέα σεζόν και αυτό επιχείρησε να αλλάξει ο ιδιοκτήτης του.

Το αν τελικά η UEFA πειστεί απ’ όσα στοιχεία έχει στα χέρια της και όσα ακόμα συλλέξει, είναι κάτι που θα φανεί. Μέχρι και σήμερα, πάντως, δεν έχει πάρει ποτέ πίσω καμία από τις αποφάσεις της σχετικά με το Financial Fair Play.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα