×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Το «αντίο» του Κολοβέτσιου


    Κώστας Παπαδόπουλος

Παναθηναϊκός: Το «αντίο» του Κολοβέτσιου. Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε πριν από τρία χρόνια.


Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε πριν από τρία χρόνια. Προσέφερε αρκετά σε αυτό το χρονικό διάστημα και ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει ο Δημήτρης Κολοβέτσιος κατόπιν επιθυμίας των Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος.

Η μεταγραφή του στην Καϊσέρισπορ είχε κλείσει μέρες πριν. Έπρεπε, όμως, να τακτοποιηθούν κάποια πράγματα. Την Τρίτη (15/9) παρουσιάστηκε ο Λαρισαίος αμυντικός, όπως και τα υπόλοιπα αποκτήματα της τουρκικής ομάδας. Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε χρήματα, αλλά γλίτωσε το συμβόλαιό του και κράτησε ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%.

Από εκεί και πέρα, ο άλλοτε αμυντικός της ΑΕΚ του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΛ αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο το «τριφύλλι» μέσω των social media: «Η τριετής πορεία μου στην ομάδα του Παναθηναϊκού αποτέλεσε αναμφίβολα σταθμό στην καριέρα μου.Ο πρόεδρος η διοίκηση καθώς και τα μέλη της στάθηκαν στο πλευρό μου με απόλυτο επαγγελματισμό σε κάθε μου βήμα.Η ψυχή και το συναίσθημα που εισέπραξα από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με συνόδευαν και μου έδιναν παλμό ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.Η συναδελφικότητα και η αγάπη των συμπαικτών μου έκαναν αυτό το ταξίδι αξέχαστο και μοναδικό.Είναι λίγο το ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους,τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου για την άψογη συνεργασία και τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει από αυτή.

Εύχομαι ολόψυχα στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η τριετής πορεία μου στην ομάδα του Παναθηναϊκού αποτέλεσε αναμφίβολα σταθμό στην καριέρα μου.Ο πρόεδρος η διοίκηση καθώς και τα μέλη της στάθηκαν στο πλευρό μου με απόλυτο επαγγελματισμό σε κάθε μου βήμα.Η ψυχή και το συναίσθημα που εισέπραξα από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με συνόδευαν και μου έδιναν παλμό ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.Η συναδελφικότητα και η αγάπη των συμπαικτών μου έκαναν αυτό το ταξίδι αξέχαστο και μοναδικό.Είναι λίγο το ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους,τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου για την άψογη συνεργασία και τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει από αυτή. Εύχομαι ολόψυχα στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες!💚

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Kolovetsios (@dkolovetsios) στις

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα