×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκος: Το «καρφί» του Μουνιέ


    Αντώνης Τσιράκης

Παναθηναϊκος: Το «καρφί» του Μουνιέ


Ένα από τα συμβόλαια που θέλει να λύσει ο Παναθηναϊκός εν όψει Ιανουαρίου είναι αυτό του Αντονί Μουνιέ. Γνωστή υπόθεση η συγκεκριμένη από το καλοκαίρι.

Πρόσφατα γράφτηκαν αρκετά για τον Γάλλο. Ότι απέρριψε πρόταση 300.000 ευρώ και ότι προτιμά να κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι ή να μη χαρίσει ευρώ.

Επί του θέματος αναφέραμε τι έγινε. Άλλο είναι να πιάνεις έναν παίκτη και να του λες στην προπόνηση «φεύγεις με 300.000 ευρώ;» έτσι γενικά και αόριστα και να σου απαντάει ότι πρέπει να γίνει συγκεκριμένη πρόταση και κυρίως να ενημερωθεί ο εκρόσωπός του, άλλο να βγαίνει προς τα έξω ότι αρνήθηκε.

Ο Μουνιέ, λοιπόν, νιώθει πως έχει στοχοποιηθεί και μέσω Instagram θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση σε όλα αυτά. Προτίμησε μία φράση του Τζορτζ Μπερνάρντ Σο για να διαψεύσει τα διάφορα σενάρια. Αυτή αναφέρει ότι «να προσέχεις την ψευδή πληροφόρηση. Είναι πιο επικίνδυνη από την άγνοια».

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός και ο 32χρονος έχουν συνειδητοποιήσει πως θα πρέπει να έρθουν σε συμφωνία για το συγκεκριμένο διαζύγιο. Απλώς κομβικό ρόλο σε αυτό θα παίξει το να βρει ο παίκτης τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα