×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Τουρκικό σενάριο για Καμπετσή και Φενέρμπαχτσε


Κώστας Παπαδόπουλος

Παναθηναϊκός: Τουρκικό σενάριο για Καμπετσή και Φενέρμπαχτσε


Ο Παναθηναϊκός του είχε ξεκαθαρίσει ότι θα πρέπει να βρει ομάδα καιρό πριν. Έκτοτε δεν έχει αλλάξει κάτι. Ο Αργύρης Καμπετσής γνωρίζει ότι δεν έχει μέλλον στους «πράσινους» και γι’ αυτό ψάχνεται, όπως και οι εκπρόσωποί του.

Δεν έχει καμία πρόθεση ο Παναθηναϊκός να του κάνει τη ζωή δύσκολη. Ούτε αξιώνει χρήματα. Ενδεχομένως ένα ποσοστό μεταπώλησης να κρατήσει και αυτό υπό προϋποθέσεις.

Κατά καιρούς γράφονται διάφορα για ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό. Το τελευταίο σενάριο προέρχεται από την Τουρκία και αφορά τη Φενέρμπαχτσε. Όπως υποστηρίζουν στη γειτονική χώρα ο παίκτης αρέσει στον Ερόλ Μπουλούτ και ο Τούρκος προπονητής έχει ζητήσει να αποκτηθεί ένας φορ ακόμη. Στο ίδιο κείμενο γίνεται λόγος και για το γνωστό ενδιαφέρον της Φενέρ για έναν ακόμη συμπατριώτη μας, τον Τάσο Μπακασέτα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Όσοι εργαζόμενοι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας επιθυμούν, μπορούν να αποστείλουν μία φωτογραφία τους στο paoinfo@pao.gr και να την συνοδεύσουν με μία παράγραφο 50-100 λέξεων στις οποίες θα περιγράψουν όπως εκείνοι επιθυμούν, την καθημερινότητά τους μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες. Αυτές οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν για να «ντύσουν» το εξώφυλλο του match programme της αναμέτρησης με τον Άρη, ενώ θα υπάρξει και σχετικό αφιέρωμα στο εσωτερικό της έκδοσης όπου θα παρατίθενται μεταξύ άλλων τα λόγια τους!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ


Sportime News