×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πογιάτος: «Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού»


Κώστας Παπαδόπουλος

Πογιάτος: «Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο παιχνιδιού»


Δεύτερο ματς, δεύτερη γκέλα, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται να πτοείται. Ο Ντάνι Πογιάτος ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να παίζει με τον τρόπο που έχει επιλέξει από την προετοιμασία. Αρχικά σημείωσε ότι «ελέγχαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν βγάλαμε φάσεις και δεν είχαμε την κυκλοφορία που θα θέλαμε. Ήμασταν άνετοι και αυτό ήταν το λάθος. Όταν δεν σκοράρεις για να κλειδώσεις το παιχνίδι, δίνεις τη δυνατότητα στον αντίπαλο».

Κάπου εκεί ρωτήθηκε ο Πογιάτος για το εάν προτίθεται να αλλάξει κάτι και ξεκαθάρισε πως «για μένα θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον δικό μας τρόπο. Χρειάζεται να βελτιωθούμε, να αφυπνιστούμε. Πρέπει να αλλάξουμε αυτά τα μικρά λάθη που κάνουμε και αν βρούμε τον δρόμο μας».

Για την αλλαγή του Χουάνκαρ και την επιλογή να αντικατασταθεί από τον Πούγγουρα είπε: «Μας είπε ότι είχε κάποιες ενοχλήσεις και γι’ αυτό τον βγάλαμε. Εκείνη τη στιγμή θεωρούσαμε ότι πρέπει να μπει ο Πούγγουρας λόγω των χαρακτηριστικών που έχει. Θέλαμε έναν καλό αμυντικό. Δεν χάσαμε βαθμούς λόγω αυτού. Εκείνο που έφταιξε είναι ότι δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις εκείνη τη στιγμή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

📷 Halftime Photostory: AEL-Panathinaikos 0-1! #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo #slgr #AELPAO

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ


Τελευταία Νέα