×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Σέρβοι: «Ο Μακέντα συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα»


    Κώστας Παπαδόπουλος

Σέρβοι: «Ο Μακέντα συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα». Για συμφωνία του Φεντερίκο Μακέντα με τον Ερυθρό Αστέρα επιμένουν...


Για συμφωνία του Φεντερίκο Μακέντα με τον Ερυθρό Αστέρα επιμένουν να κάνουν λόγο σερβικά ΜΜΕ, γνωστοποιώντας μάλιστα λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Σερβικά δημοσιεύματα σημειώνουν πως ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα, θα είναι σύντομα ο νέος επιθετικός του Ερυθρού Αστέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μακέντα-Καρλίτος: Καλή χημεία

Οι Σέρβοι αναφέρουν πως οι Πράσινοι αξίωναν αρχικά ένα ποσό της τάξης του 1 εκατ. ευρώ, ωστόσο έπεσαν στα 600.000. Μάλιστα, δίνουν και λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή, σημειώνοντας πως θα έχει συμβόλαιο τριών χρόνων με ετήσιες απολαβές 500.000, ενώ σε περίπτωση που η ομάδα περάσει στους ομίλους του Champions League θα πάρει επιπλέον 200.000 ευρώ και 100.000 ευρώ αν τελικά συνεχίσει στο Europa League.

Βέβαια, για την ώρα στον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται ότι είναι διατεθειμένοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους κάτω των 800.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το sportime, η Αλάνιασπορ έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησής του.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα