Τρεις αναβολές και μία εκδίκαση για τον Παναθηναϊκό


Χρήστος Δημόπουλος

Τρεις αναβολές και μία εκδίκαση για τον Παναθηναϊκό


Γι’ ακόμα μία φορά στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ παρέστη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αυτή τη φορά είχε να αντιμετωπίσει τις προσφυγές των Γιώργου Κουτρουμπή, Μάικλ Εσιέν, Σεμπάστιαν Λέτο και Στέργου Μαρίνου.

Οι τρεις πρώτες υποθέσεις πήραν αναβολή για τις 1 Αυγούστου, με την καταγγελία του Μαρίνου να είναι η μόνη που συζητήθηκε. Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως τα βρίσκει με τον Κουτρουμπή (περίπου στις 290.000 ευρώ ανέρχεται η οφειλή) και όπως όλα δείχνουν η περίπτωση του Έλληνα στόπερ δεν θα φτάσει καν ξανά στο Διαιτητικό.

Αίσιο τέλος επίσης αναμένεται να έχει κι η υπόθεση Εσιέν, μιας και ο Παναθηναϊκός χρωστάει στον Αφρικανό μόλις μία δόση ύψους 36.000 ευρώ. Η οποία αναμένεται να καταβληθεί το επόμενο διάστημα, προκειμένου να κλείσει οριστικά το συγκεκριμένο ζήτημα. «Αγκάθι» παραμένει ο Σεμπάστιαν Λέτο, που δεν αφήνει πολλά περιθώρια διαπραγμάτευσης και θέλει να πληρωθεί άμεσα και μπροστά όλο το ποσό (σ.σ. 177.000 ευρώ).

Τέλος, η μοναδική προσφυγή που συζητήθηκε, όπως είπαμε, ήταν εκείνη του Στέργου Μαρίνου. Η οφειλή προς τον Έλληνα δεξιό μπακ δεν είναι μεγάλη (σ.σ. λίγο πάνω από τις 50.000 ευρώ) και η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι δεκτική στον διακανονισμό. Εάν αυτός δεν επιτευχθεί, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με τιμωρία από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.


Sportime Extras