×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τσίπρας: «Βοτανικός, αν ο Ερασιτέχνης πείσει την ΠΑΕ»


    Λάμπρος Γκαραγκάνης

Τσίπρας: «Βοτανικός, αν ο Ερασιτέχνης πείσει την ΠΑΕ»


Ο Αλέξης Τσίπρας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για το πλάνο στέγασης του «τριφυλλιού» στον Βοτανικό, εκφράζοντας την πίστη του στο πρότζεκτ όχι, όμως, και στη διοίκηση του συλλόγου.

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε ξανά στα φιλοπαναθηναϊκά του αισθήματα, αλλά και στην πρωτοβουλία που έχει λάβει για να έχουν το δικό τους «σπίτι» όλες οι μεγάλες ομάδες. Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζο, ανάμεσα στην αναφορά του για το γηπεδικό ζήτημα των «πράσινων», τονίζοντας ότι για να προχωρήσει το πλάνο πρέπει ο Ερασιτέχνης να πείσει την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ για τη Διπλή Ανάπλαση στον Sport24 Radio:

«Είναι πονεμένη ιστορία το γήπεδο. Ως Παναθηναϊκός είμαι πονεμένος και εγώ. Προσπάθησα να βοηθήσω να αποκτήσουν όλες οι ομάδες έδρα. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό έκανα ιδιαίτερες προσπάθειες, τόσο με τον Ερασιτέχνη όσο και την ΠΑΕ. Ήμουν αυτός που τους κάλεσα για λύση πριν 2 χρόνια.

Στον Βοτανικό είναι έτοιμο το πλάνο για γήπεδο έως 35.000 θέσεων, δεν νομίζω να χρειάζεται παραπάνω. Έφερα ξανά στο τραπέζι τού Γουδή. Όχι να γίνει μέσα στο Μητροπολιτικό Πάρκο. Η ΠΑΕ, όμως, δεν ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό. Είχε υποτίθεται εχθρό τον Μαρινάκη, μετά έγιναν φίλοι. Είναι αργός θάνατος αυτός για τον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είναι στην ίδια γραμμή. Τον πονάει τον Παναθηναϊκό. Τον αγαπάει. Ήταν στη σκέψη του το Athens Alive. Το ΟΑΚΑ πρέπει να προχωρήσει κάποια στιγμή. Είναι asset. Αλλά θέλει χρόνο ωρίμανσης. Διαδικασίες γραφειοκρατικές. Οι επενδυτές που θέλουν άμεση απόδοση, δεν γίνεται να είναι ικανοποιημένοι με αυτό».

«ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ»

Ο Τσίπρας έθεσε και μία ακόμη εναλλακτική για το γήπεδο του «τριφυλλιού» στον Βοτανικό. «Η σκέψη για τη Διπλή Ανάπλαση δεν είναι λάθος. Μπορεί εύκολα να φτιάξει ο Παναθηναϊκός την έδρα του εκεί. Πέρασε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η όλη διαδικασία. Στην τράπεζα ανήκει ένα μεγάλο μέρος του πλάνου και σίγουρα θα θέλει να προχωρήσει η επένδυση. Να αξιοποιήσει το περιουσιακό της στοιχείο. Αν ο Ερασιτέχνης πείσει την ΠΑΕ. Η Alpha Bank θα συνεισφέρει σε αυτό. Υπάρχει και η δυνατότητα του εμπορικού κέντρου για απόσβεση με την πάροδο του χρόνου. Θα έβλεπα τη δυνατότητα να γίνει εκεί η έδρα της Εθνικής και να νοικιάζει ο Παναθηναϊκός το γήπεδο».


Τελευταία Νέα