×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τζακ Ρόντγουελ: Από βδομάδα οι νέες επαφές


Μάνος Ανδρουλάκης

Τζακ Ρόντγουελ: Από βδομάδα οι νέες επαφές


Τζακ Ρόντγουελ: Το γεγονός και μόνο ότι έχει αρχίσει τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, μαρτυρά ότι έχει αποδεχθεί την οικονομική κατάσταση που επικρατεί.

Είναι δεδομένο ότι ο Νίκος Νταμπίζας θα δώσει στον 28χρονο Άγγλο μέσο τον χρόνο που χρειάζεται, προκειμένου να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και λύσει τα χέρια του Γιώργου Δώνη.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, οι «πράσινοι» θα έχουν καταγράψει υπέρβαση, αφού ο Ρόντγουελ έπαιρνε 300.000 λίρες τον μήνα στη Σάντερλαντ, μόλις πριν από δύο χρόνια!

Ο 28χρονος έχει την ανάγκη να ξαναπατήσει στο χορτάρι και να αισθανθεί σημαντικός, ενώ προτεραιότητά του παραμένει η συνέχιση της καριέρας του σε σύλλογο της πατρίδας του.

Ως ελεύθερος έχει το δικαίωμα μέχρι 31 Αυγούστου να βρει σύλλογο στην Championship, εντούτοις μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια πρόταση.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Τζακ Ρόντγουελ και Παναθηναϊκός

Ο Τζακ Ρόντγουελ θα ήταν σχεδόν πεπεισμένος να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με ένα ποσό κοντά σ’ εκείνο που προσφέρουν οι «πράσινοι».

Ο Νίκος Νταμπίζας, όμως, του ξεκαθάρισε ότι η προσφορά έχει ισχύ για τρία χρόνια, επομένως ήδη δημιουργείται το πρώτο «αγκάθι».

Οι νέες επαφές με την πλευρά του Άγγλου θα γίνουν από βδομάδα, ωστόσο το ζήτημα της διάρκειας δεν αποτελεί τον μοναδικό «πονοκέφαλο».

Αναφορικά με το οικονομικό σκέλος, η διαφορά μεταξύ της ομάδας και του ποδοσφαιριστή πλησιάζει τις 300.000, ήτοι κάτι παραπάνω από 100.000 ετησίως.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να καλύψει το κενό, προσφέροντας τα μισά χρήματα, με την προοπτική να υπάρξει μεσοσταθμική αύξηση στην τριετία.

Ο Ρόντγουελ αποτελεί τον παίκτη που οι «πράσινοι» θέλουν να αποκτήσουν για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, δεδομένου ότι είναι όνομα-κράχτης.

Γενικώς, από τη στιγμή που στην παρούσα φάση δεν δείχνει να βρίσκει ομάδα στην Αγγλία, ο 28χρονος βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να έρθει στην Ελλάδα.

Σίγουρα δεν πρόκειται για μία εύκολη περίπτωση, ενώ το τρίτο «αγκάθι» θα πρέπει περισσότερο να ξεπεραστεί από τον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος ο Ρόντγουελ έχει ενημερώσει ότι χρειάζεται τουλάχιστον έναν μήνα, προκειμένου να επανέλθει σε αξιοπρεπή αγωνιστική κατάσταση.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras