×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βέργος, Ζάχαβι και… Λατίνος!


Λάμπρος Γκαραγκάνης

Βέργος, Ζάχαβι και… Λατίνος!


Ο 22χρονος επιθετικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το 2020. Το ενδεχόμενο οι «ερυθρόλευκοι» να διατηρήσουν ένα ποσοστό ενδεχόμενης μεταπώλησης είναι υπαρκτό.

Ο Γιώργος Δώνης έχει καλή άποψη για τον Βέργο, ο οποίος σε πρώτη φάση – εφόσον έρθει (η ΠΑΕ έχει διαψεύσει συμφωνία προ ημερών) – θα λογίζεται αμέσως ως κορυφαία επιλογή για τη γραμμή κρούσης. Από εκεί και πέρα τα σενάρια είναι δύο, αναφορικά με τον ξένο παίκτη που θα έρθει άνω των 23 ετών. Υπόθεση, για την οποία έχει λόγο και χειρίζεται ο Πίνι Ζάχαβι. Ο Ισραηλινός μεγαλοατζέντης δεν εργάζεται επάνω σε «εννιάρια», όπως έδειξε η περίπτωση Γκροσίτσκι που παραμένει ενεργή. Πάντως, σύμφωνα, με πληροφορίες έχει λοκάρει επιθετικό, του οποίου τ’ όνομα θα κάνει αίσθηση. Όλα θα φανούν ως το τέλος Αυγούστου.

Από εκεί και πέρα ο Νίκος Νταμπίζας δουλεύει επάνω σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, οι οποίες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Κάθε κίνηση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού είναι ιδιαιτέρως προσεκτική και δεν αφήνει… ίχνη! Εξετάζει, πάντως, σοβαρά την αγορά της Λατινικής Αμερικής, κάτι που έχει τονιστεί εδώ κι ένα μήνα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας Sportime, και δεν αποκλείεται ο εκλεκτός να είναι από εκεί. Εννοείται ότι η υπόθεση του ξένου άνω των 23 ετών θα ξεκαθαρίσει μόλις σχηματοποιηθεί και η συμφωνία για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Οπότε στην πρεμιέρα της Super League, στην Ξάνθη, το «τριφύλλι» αναμένεται να πάει όπως είναι τώρα. Συν, ίσως, τον Βέργο…

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras