Ο Παναθηναϊκός δίνει τον δικό του τελικό απέναντι στην ΑΕΚ την Κυριακή (9/5) στη Λεωφόρο και ο Λούκας Βιγιαφάνιες παρουσιάστηκε αισιόδοξος.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova ο Βιγιαφάνιες τόνισε πως μπορεί ο Παναθηναϊκός στο φινάλε να πετύχει τον στόχο του, δηλαδή να μπει στην τετράδα και να εξασφαλίσει έτσι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Για το ματς που έρχεται ανέφερε: «Όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί, αλλά αυτός είναι ο πιο σημαντικός. Η διαφορά μας από την ΑΕΚ είναι τρεις βαθμοί. Θέλουμε τη νίκη για να τους φτάσουμε».

Για το ότι έχουν πάρει τον… αέρα της ΑΕΚ: «Όλα τα παιχνίδια μαζί τους είναι ξεχωριστά και ντέρμπι. Θα έλεγα στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Στο ματς της Λεωφόρου, οπωσδήποτε θα έχουμε περισσότερη δυναμική».

Για το αν πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός θα πετύχει τον στόχο του: «Ναι, μπορούμε να το καταφέρουμε. Είμαστε μια ποιοτική ομάδα και έχω εμπιστοσύνη σε εμένα και τους συμπαίκτες μου. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά αυτό που υπερισχύει είναι η ποιότητα και η ομόνοια που έχουμε σαν σύνολο».