×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ξεκαθαρίζει του Σιφναίου στον Παναθηναϊκό


Χρήστος Δημόπουλος

Ξεκαθαρίζει του Σιφναίου στον Παναθηναϊκό


Λύση αναμένεται να βρεθεί, σύντομα, αναφορικά με το μέλλον του Μάρκου Σιφναίου στον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός επιθετικός αποκτήθηκε το τρέχον καλοκαίρι, ως ελεύθερος από την ινδική Γκόα, αλλά στο διάστημα της παρουσίας του τόσο στο Τίλμπουργκ, όσο και στο Κορωπί, δεν φάνηκε να έπεισε τον Γιώργο Δώνη ότι μπορεί να προσφέρει, άμεσα, στην ομάδα. Ο αντίλογος βέβαια εδώ, έγκειται στο ότι ο ταλαντούχος στράικερ δεν πήρε πολλές ευκαιρίες, καθώς χρησιμοποιήθηκε μόλις για 45 λεπτά στο φιλικό με την ερασιτεχνική Χους.

Στην παρούσα φάση η πλευρά του Σιφναίου ψάχνεται για δανεισμό, με την Ελλάδα να θεωρείται ο πιθανότερος προορισμός του. Υπάρχει κι ένα «παραθυράκι» (πολύ μικρό βέβαια) να βρεθεί κάτι στη Segunda Division. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να δανείσει τον ποδοσφαιριστή κάπου που θα παίζει συστηματικά, ώστε του χρόνου να επιστρέψει καλύτερος στο «Γ. Καλαφάτης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ομάδα από τα μέρη μας που ενδιαφέρθηκε δυνατά (χωρίς να προχωρήσει εν τέλει η υπόθεση) για τον 21χρονο φορ, ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα! Ο Μάρκος Σιφναίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο επιλογής ομάδας και από μέρα σε μέρα, θα γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Πάντως αξίζει να σημειωθεί, ότι σε ιδανικές συνθήκες ο μικρός θα ήθελε να μείνει στον Παναθηναϊκό και να παλέψει για μία θέση στο ροτέισον.Sportime News