×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αποκάλυψη : Τέλος και ο Λάκι Τζόουνς από τον Πανιώνιο


    Μαντώ Καψάλη

Αποκάλυψη : Τέλος και ο Λάκι Τζόουνς από τον Πανιώνιο


Τι ακριβώς γίνεται στον Πανιώνιο; Σύμφωνα με πληροφορίες από του Sportime ο Λάκι Τζόουνς που πρόσφατα ανακοινώθηκε από τους Νεοσμυρνιώτες, αποχωρεί από την ομάδα.

Απίστευτα πράγματα γίνονται στον Πανιώνιο καθώς μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και δεύτερος παίκτης που ανακοινώθηκε, αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Η αρχή έγινε με τον Ντεμέτρικ Οστιν ο οποίος λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή του, αποχώρησε. Μάλιστα η ΚΑΕ Πανιώνιος έβγαλε και νέα ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας με τον Αμερικανό.

Οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν ότι το ίδιο ακριβώς αναμένεται να γίνει και με τον Λάκι Τζόουνς.

Ο Αμερικανός, που θεωρήθηκε η καλύτερη μεταγραφή της ομάδας, δεν πρόκειται να παραμείνει στον Πανιώνιο.

Λάκι Τζόουνς με buy out στην Μπαϊρόιτ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Γερμανίας και την Μπαϊρόιτ. Κι αυτό γιατί είχε Option στο συμβόλαιό του και ο Πανιώνιος θα βάλει στο ταμείο 40 χιλιάδες ευρώ!

Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι του Πανιωνίου και ο προπονητής, Γιάννης Λίβανος, σύντομα θα κληθούν να βγουν στην αγορά για την αναζήτηση παίκτη που θα καλύψει το κενό του Τζόουνς.

Και είναι κάτι που δεν είναι εύκολο. Οπως προαναφέραμε ο 26χρονος Αμερικανός εκτιμήθηκε ως η top μεταγραφή για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Αρα θα πρέπει να επιλεγεί ο αντικαταστάτης του με ιδιαίτερη προσοχή.

Οπως κι αν εξετάσουμε το θέμα, σίγουρα είναι πολύ παράξενο μέσα σε λίγες μέρες να αποχωρούν δύο παίκτες ενώ είχαν ήδη ανακοινωθεί.

Ενα ακόμα ζήτημα που υπάρχει στον Πανιώνιο έχει να κάνει και με τον ελληνικό κορμό της ομάδας που μέχρι στιγμής παρουσιάζει αρκετά κενά.

Η ουσία είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας ακόμα έχουν αρκετή δουλειά ώστε να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους μέχρι την έναρξη της Basket League στο τέλος του μήνα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagra

 


Τελευταία Νέα