×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Δικαιουλάκος για Πανιώνιο: «Κατ’ αρχήν συμφωνία, πιέζει ο χρόνος όμως»


Μαντώ Καψάλη

Δικαιουλάκος για Πανιώνιο: «Κατ’ αρχήν συμφωνία, πιέζει ο χρόνος όμως»


Ο χρόνος για τον Πανιώνιο λιγοστεύει και οι εξελίξεις τρέχουν. Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ενημέρωσε κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στην Basket League και ότι υπάρχει συμφωνία με τον επιχειρηματία που θέλει να αγοράσει την ΚΑΕ και απομένει μόνο η τελική έγκριση. Τι είπε ο εκπρόσωπος των νέων αγοραστών, Τζώρτζης Δικαιουλάκος.

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος μέσα από την προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ενημέρωσε- ως εκπρόσωπος των νεών αγοραστών- για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η συμφωνία.

«Προς επιβεβαίωση των όσων είπε κατά την διάρκεια του συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος, επιβεβαιώνω ότι μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Πανιώνιος και του εντεταλμένου συμβούλου του υποψηφίου επενδυτή, κατά την οποία υπήρξε μεν προκαταρκτική συμφωνία όσο αναφορά το τίμημα της εξαγοράς στη ρύθμιση των υφιστάμενων χρεών.

Όμως η συμφωνία τελεί πλέον υπό την έγκριση των νομικών συμβούλων του υποψηφίου επενδυτή. Αν και φύση αισιόδοξος άνθρωπος, δεδομένης της ασφυκτικής πίεσης χρόνου, δεν μπορώ να προδικάσω την ευτυχή ή μη κατάληξη της υπόθεσης», έγραψε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ


Τελευταία Νέα