×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΕΣΑΚΕ: Μέτωπο εναντίον Πανιωνίου για τα τηλεοπτικά


Νίκος Μπουρλάκης

ΕΣΑΚΕ: Μέτωπο εναντίον Πανιωνίου για τα τηλεοπτικά


Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι περισσότερες ΚΑΕ έχουν ξεσηκωθεί σε βάρος των «κυανερύθρων» και θα ζητήσουν τον αποκλεισμό τους από τα τηλεοπτικά!

Πολύ σημαντικό είναι το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Δευτέρας (28/9). Και δεν αποκλείεται οι ομάδες να λάβουν μέτρα σχετικά με τον Πανιώνιο. Τη μοναδική ομάδα που δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής σημεία ζωής. Και κανείς δε ξέρει τι έχει σκοπό να κάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, έχει αναπτυχθεί «μέτωπο» σε βάρος του Πανιωνίου σχετικά με τα τηλεοπτικά. Υπάρχουν ομάδες που ήδη αντιδρούν σχετικά με το ενδεχόμενο να έχει ισόποσο μερίδιο στα τηλεοπτικά ο Πανιώνιος. Και υπάρχει τάση ώστε να ζητήσουν τον αποκλεισμό των Νεοσμυρνιωτών από τα τηλεοπτικά δικαιώματα!

Το «γιατί» είναι ξεκάθαρο. Θεωρούν ότι περίπου 2 εβδομάδες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, οι Νεοσμυρνιώτες περισσότερο δυσκολεύουν την κατάσταση παρά στηρίζουν την όποια προσπάθεια βελτίωσης. Δεν έχουν δώσει σημεία ζωής. Δεν έχουν ομάδα. Δεν υπάρχει, καν, ΚΑΕ.

Υπάρχουν βέβαια κάποιες συζητήσεις σχετικά με την πώληση της ΚΑΕ αλλά ακόμα δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Μάλιστα σε πρόσφατες επαφές, όπως αποκαλύψαμε, δεν βγήκε… λευκός καπνός.

Ο Πανιώνιος πήρε ήδη μια αναβολή στο Κύπελλο και θα παίξει το Σάββατο 3/10 με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Για να μη μηδενιστεί θα πρέπει να παρουσιαστεί με οχτώ επαγγελματικά συμβόλαια τουλάχιστον! Αλλιώς θα έχει και -2 τόσο από το φετινό όσο κι από το επόμενο πρωτάθλημα (όπου αγωνίζεται).

Σε περίπτωση που αποκλειστεί από τα τηλεοπτικά, ουσιαστικά τελειώνουν και οι τελευταίες ελπίδες μήπως… έτρεχε η ομάδα, έστω και με πενιχρά μέσα.

Κι όχι μόνο αυτό… Αλήθεια, ποιος θα ήθελε να αγοράσει μια ΚΑΕ με χρέη (που έχει παραδεχθεί ο νυν ιδιοκτήτης), που δεν θα πάρει ούτε σεντ από τα τηλεοπτικά και θα αρχίσει το πρωτάθλημα (φέτος και του χρόνου) με -2 βαθμούς;

Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη… Και κρατάμε φυσικά και την τοποθέτηση του νυν ιδιοκτήτη ότι μόνος του δεν μπορεί να «τρέξει» την ομάδα.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ


Sportime News