×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Φραγκιάς: «Σύνολο που θα δίνει την ψυχή του για τον Πανιώνιο»


    Sportime Team

Φραγκιάς: «Σύνολο που θα δίνει την ψυχή του για τον Πανιώνιο»


Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Πανιωνίου, ο Βασίλης Φραγκιάς στάθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν, ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα δίνει την ψυχή του.

Η δήλωση του νέου τεχνικού της ομάδας της Νέας Σμύρνης: «Κατ’ αρχήν είμαι πολύ… τυχερός που έρχομαι στην Νέα Σμύρνη και στον Πανιώνιο, ως προπονητής του και μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας και όχι ως αντίπαλος, γιατί η ατμόσφαιρα που δημιουργείται σ’ αυτή την έδρα, είναι απίστευτη και το θέμα αυτό, το συζητούσαμε από το πούλμαν με τους παίκτες.

Ελπίζω να το ζήσω από την αντίθετη πλευρά, πλέον, γιατί από την θέση του αντιπάλου, είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον Πανιώνιο, σ’ αυτό το γήπεδο.

Σημειολογικά, το πρώτο παιχνίδι μου, ως πρώτος προπονητής στην Α1 κατηγορία, ήταν με το Περιστέρι σ’ αυτή την έδρα και ο Πανιώνιος είχε προπονητή, τον Κώστα Μίσσα και πολύ δυνατή ομάδα, με τον Φάνη, τον Γιαννάκη, τους Τέρνερ, Στόουκς και πλειάδα σπουδαίων παικτών. Ο Πανιώνιος μας απέκλεισε στον πρώτο γύρο των πλει οφ, με 2-1 νίκες.

Στον αγωνιστικό τομέα, η διαπίστωση μου είναι ότι η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενίσχυση, έχω μιλήσει με τον νέο πρόεδρο και κάνουμε κινήσεις, γιατί έχει αρχίσει το πρωτάθλημα και δεν μας…περιμένει.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Κρις Χουγκάζ που έκανε πολύ δύσκολη δουλειά, με δεδομένη χρονική πίεση για να δημιουργηθεί η φετινή ομάδα και να μπει στο γήπεδο, ενώ αφήνει παρακαταθήκη και την νίκη επί του Άρη.

Και τώρα δεν υπάρχει χρόνος για τις αλλαγές που θα γίνουν, αλλά πιστεύω ότι έχουμε την οικονομική άνεση να προχωρήσουμε στις απαραίτητες και αναγκαίες προσθήκες στην ομάδα για να βελτιωθεί και να πετύχει τον στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή της στην θέση που αξίζει να έχει στην Α1 κατηγορία.

Πρέπει να αποδείξουμε πάνω στο παρκέ ότι ο Πανιώνιος αξίζει την θέση που είχε κατοχυρώσει για 30 χρόνια στην Α1 κατηγορία.

Ο Πανιώνιος θα αμφισβητεί σε κάθε παιχνίδι τον χαρακτηρισμό του φαβορί για τον υποβιβασμό – σε όποιον πιστεύει αυτόν τον χαρακτηρισμό. Γι’ αυτόν τον λόγο, είμαι και εγώ εδώ. Τα λόγια είναι εύκολα και τις υποσχέσεις τις δίνουν οι πολιτικοί.

Ο στόχος μου είναι η δημιουργία ανταγωνιστικού συνόλου που θα δίνει την ψυχή του, θα κάνει αγωνιστική υπέρβαση και εκτός της επίτευξης της παραμονής, να αρέσει η ομάδα στον κόσμο του Πανιωνίου που έχει, διαχρονικά, δυνατή γνώση και γνώμη για το μπάσκετ. Στη ζωή κανείς δεν χαρίζει τίποτα σε κανέναν».

Οι δηλώσεις του νέου προπονητή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Βασίλη Φραγκιά.

Δημοσιεύτηκε από Panionios B.C. στις Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018


Τελευταία Νέα