×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ντουρέν: Απίστευτες καταγγελίες κατά του Πανιωνίου


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Ντουρέν: Απίστευτες καταγγελίες κατά του Πανιωνίου


Ο Ταρϊίκ Ντουρέν  πήρε το όπλο του, το έστρεψε κατά της διοίκησης του Πανιωνίου και εξαπέλυσε μπαράζ πυρών κατά της διοίκησης της ομάδας.

Ο Αμερικανός γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Sportando». Εκεί έκανε φυσικά ιδιαίτερη μνεία στους λόγους, που τον έκαναν να αποφασίσει να γίνει… καπνός από τον Πανιώνιο.

Ο Ντουρέν τόνισε ότι όλα είχαν ξεκινήσει καλά, αλλά μετά οι πληρωμές άρχισαν να καθυστερούν. Είπε ότι δεν έβρισκε κανέναν για να δει τι θα γίνει με τα λεφτά που του όφειλε η ομάδα και όταν αποφάσισε να φύγει, οι «κυανέρυθροι» του ζήτησαν να τιμήσει το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά ο Ταρίκ Ντουρέν τόνισε για τον Πανιώνιο: «Ξεκίνησε καλά η συνεργασία μας, αλλά γρήγορα ξέφυγε η κατάσταση. Οι προπονητές έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά οι πληρωμές αργούσαν σταθερά.

Δεν είχα πρόβλημα με τους προπονητές, αλλά με την διοίκηση. Έφυγα πριν την αναβολή των αγώνων επειδή άργησαν 20 μέρες να με πληρώσουν και αυτό συνέβη για δεύτερη φορά. Μου έλεγαν για τρεις συνεχόμενες μέρες πως θα πληρωθώ, αλλά λεφτά δεν είδα. Δεν μου είπαν ποτέ τους λόγους.

Όταν αποφάσισα να φύγω, μου είπαν να τιμήσω το συμβόλαιό μου. Ήταν αστείο να μου πουν κάτι τέτοιο, όταν είχαν αργήσει είκοσι μέρες να με πληρώσουν. Όλοι οι παίκτες είχαμε τις ίδιες σκέψεις για την διοίκηση.

Ήταν εντελώς ανοργάνωτα. Δεν σήκωναν τηλέφωνα ή δεν απαντούσαν στα μηνύματα όταν τους χρειαζόσουν. Στο τέλος νευρίασα τόσο πολύ, ώστε να κλείσω μόνος μου εισιτήρια και να επιστρέψω στις ΗΠΑ».

Ο Αμερικανός παίκτης έκανε αναφορά και στo επίπεδο της Basket League, αλλά πάλι έβαλε στην κουβέντα τον Πανιώνιο: «Η Basket League είναι εξαιρετική για μπάσκετ. Υπάρχει ανταγωνισμός, κάθε ματς είναι μία μάχη. Οι περισσότερες ομάδες όμως δεν πληρώνουν στην ώρα που πρέπει. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό.

Πρέπει να τηρείς την συμφωνία. Αν δεν έχεις χρήματα, μην έχεις ομάδα. Πώς μπορείς να περιμένεις πράγματα από τους παίκτες όταν δεν τους πληρώνεις; Είναι αστείο».