×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Οικονόμου: «Πάντα υπεύθυνος είναι ο προπονητής»


    Sportime Team

Οικονόμου: «Πάντα υπεύθυνος είναι ο προπονητής»


Ο Νίκος Οικονόμου αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του από την Κύμη, ένα αποτέλεσμα που… βύθισε ακόμη περισσότερο τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.

«Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Μέχρι τώρα βλέπαμε ότι η Κύμη είχε στο γήπεδό της κατά μέσο όρο 65-66 πόντους, κι είχαμε βάλει στόχο να το περιορίσουμε. Το να “τρως”, όμως, 50 πόντους στο ημίχρονο και 92 συνολικά δείχνει ότι δεν πετύχαμε κανένα στόχο στο θέμα της άμυνας, ενώ ξεκινήσαμε καλά στο ματς», τόνισε ο Οικονόμου.

Και συνέχισε: «Ο νέος ξένος της Κύμης βρήκε αμέσως ρυθμό,, ενώ είχαμε πει πως μόλις πιάνει την μπάλα, αμέσως εκτελεί κι άλλαξε αμέσως η ψυχολογία μας.

Είχαμε τρομερό ποσοστό ευστοχίας στο πρώτο μέρος. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο, αλλά η Κύμη πάντα είχε τις λύσεις. Συνεχίζουμε, ο δρόμος είναι μακρύς. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να προσαρμόσουμε και τον Ελ Αμίν που ήρθε τώρα. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη πίεση ψυχολογικά, γιατί μας περιμένουν πολύ δύσκολα παιχνίδια και θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε όλα».

Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε και στα καλοκαιρινά προβλήματα της ομάδας και αν αυτά έχουν επηρεάσει τη σεζόν: «Πάντα υπεύθυνος είναι ο προπονητής, αυτή είναι η νοοτροπία μου.

Αυτούς τους παίκτες έχουμε. Εγώ αισθάνομαι ότι έχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ήξερα τι υλικό έχουμε. Με αυτούς πρέπει να δουλέψουμε και θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».