×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Η εξαφάνιση που προκαλεί ανησυχίες


    Νίκος Μπουρλάκης

Πανιώνιος: Η εξαφάνιση που προκαλεί ανησυχίες


Πανιώνιος: Υπάρχουν ομάδες με οικονομικά προβλήματα. Για παράδειγμα, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ που έχουν μεγάλη ιστορία, αλλά πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με τον… γκρεμό.

Τα BAN, οι προσφυγές, τα χρέη, η αδυναμία συγκρότησης της ομάδας και μιας λογικής λειτουργίας της εταιρείας βρίσκονται σε καθημερινή διάταξη. Και στον αέρα βγαίνουν περισσότερο αρνητικά παρά θετικά νέα.

Τουλάχιστον… ακούγονται. Ακόμα κι εκείνοι που έκαναν αγορά ΑΦΜ, συγγνώμη, «σύμπραξη» κατά το λεγόμενο του προέδρου του ΕΣΑΚΕ (ή εκείνων που «συνέπραξαν») ακούστηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ήφαιστος Λήμνου: Ενίσχυση με Χάμοντς

Υπάρχει μια ομάδα που δεν ακούγεται. Καθόλου… Και κανείς δεν ξέρει, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, αν θα υπάρξει στο πρωτάθλημα. Κι αν υπάρξει, σε ποια μορφή.

Δεν έχει παίκτες, δεν έχει προπονητή. Δεν ακούγεται καθόλου στην «πιάτσα» ούτε και κινείται στην αγορά.

Αλήθεια, πόσο παράξενο είναι να βρισκόμαστε στον Αύγουστο κι ακόμα να μην ασχολούνται οι ατζέντηδες με αυτή την ομάδα; Να μην έχει προταθεί ούτε ένας παίκτης και φυσικά να μην υπάρχει προπονητής;

Αλήθεια, τι θα γίνει με τον Πανιώνιο; Η τελευταία διετία ήταν «ταραγμένη» αλλά στο αγωνιστικό κομμάτι τουλάχιστον η ομάδα… σώθηκε.

Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο ο Πανιώνιος παρέμεινε στην κατηγορία, παρά την παράξενη κατάσταση ειδικά στις σχέσεις της διοίκησης με τους οπαδούς. Όταν αποχώρησε ο Σταύρος Αλευρογιάννης, που άφησε μια ΚΑΕ «καθαρή» και νοικοκυρεμένη κι ανέλαβε ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος τα πράγματα εξακολούθησαν να είναι… παράξενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Στο Κολοσσό Ρόδου ο Τάιρον Μπρέιζελτον

Ο κόσμος δεν συμμετείχε, προπονητές πήγαιναν, έρχονταν ή αποχωρούσαν… πριν από τον αγώνα (Φραγκιάς) και η ομάδα ήταν μάλλον απαξιωμένη. Παρά την τεράστια προσπάθεια μέσα στο γήπεδο.

Αυτά είναι παρελθόν. Σημασία έχει το παρόν, αλλά και το μέλλον. Και στο «παρόν» ο Πανιώνιος δεν υπάρχει. Ουσιαστικά πρόκειται για μια εταιρεία που δεν λειτουργεί καθόλου. Που δεν κινείται, λες και βρίσκεται σε «αδράνεια».

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.