×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Η ηλεκτρική καρέκλα του πάγκου


Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Λίβανο και κάπως έτσι… η ζωή συνεχίζεται. Ποιά ζωή; Αυτή που έχει γράψει απίστευτα γεγονότα στον πάγκο του Πανιωνίου, από τη σεζόν 2016-2017 όταν κι επέστρεψε στην Basket League.

Ούτε λίγο ούτε πολύ στον πάγκο του Πανιωνίου, στο διάστημα αυτό, έχουμε δει επτά διαφορετικά πρόσωπα. Εχουμε δει να ανακοινώνονται και δύο προπονητές που δεν δούλεψαν ποτέ τελικά… Κι επίσης έχουμε δει το απίστευτο να φεύγει προπονητής, να αντικαθίσταται και τελικά να αντικαθιστά τον αντικαταστάτη του!!!

Μπερδευτήκατε; Μα είναι τόσο εύκολο. Την περίοδο 2016-2017 ο Πανιώνιος άρχισε τις υποχρεώσεις του με τον Γιώργο Καλαφατάκη στον πάγκο του. Δεν έμεινε και τόσο πολύ καθώς αντικαταστάθηκε από τον Βαγγέλη Ζιάγκο.

Ούτε κι εκείνος, όμως, κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν. Αρχικά στον Πανιώνιο προχώρησαν στην πρόσληψη του Στιβ Γιατζόγλου. Οι πολύ μεγάλες αντιδράσεις, όμως, των οπαδών της ομάδας, εξαιτίας κάποιων τοποθετήσεων του Γιατζόγλου κατά το παρεθόν, άλλαξαν την κατάσταση…

Κι άλλες αλλαγές 

Την σεζόν την τελείωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Πανιώνιος έγραψε ένα μοναδικό ρεκόρ: Εκανε 0/3 στο τέλος αλλά… παρέμεινε στην κατηγορία επειδή τα πεσμένα Τρίκαλα νίκησαν μέσα στην έδρα του τον Κόροιβο!!!

Η περίοδος 2017-2018 θα άρχιζε με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλο στον πάγκο. Ομως η διοικητική αστάθεια στη διάρκεια του καλοκαιριού οδήγησε τον Σκουρτόπουλο στην απόφαση αποχώρησης από την ομάδα. Τελικά η σεζόν άρχισε (με νέα διοίκηση) και τον Κρις Χουγκάζ ο οποίος όμως αντικαταστάθηκε από τον Βασίλη Φραγκιά.

Κι εδώ αρχίζουν τα ωραιότερα. Ο Φραγκιάς παραιτήθηκε κι αντικαταστάθηκε από τον Οικονόμου. Ο οποίος στην πορεία αντικαταστάθηκε ξανά από τον Φραγκιά. Ο οποίος Φραγκιάς κατά την τελευταία αγωνιστική δεν κοουτσάρισε, διαμαρτυρόμενος για την κατάσταση στον Πανιώνιο και οδήγησε την ομάδα ο βοηθός του, Βαγγέλης Κουτσουκέρας.

Φέτος η σεζόν άρχισε με τον Γιάννη Λίβανο. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ως τεχνικός σύμβουλος ( ; ) ο Γιώργος Σκαραφίγκας που πάντως δεν… άφησε τη θέση του πρώτου προπονητή στο Μαρούσι (που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική.

Ο Λίβανος τελείωσε τη σχέση του με τον Πανιώνιο… Αλλά η ζωή συνεχίζεται στον πάγκο της ομάδας. Πως; Με ποιόν;

Οποιος κι αν είναι, πάντως, περιμένουμε με λαχτάρα να δούμε τα νέα επεισόδια…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα