×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Ναυάγησε ο ενδιαφερόμενος, ολοταχώς προς Β’ Εθνική


    Νίκος Μπουρλάκης

Πανιώνιος: Ναυάγησε ο ενδιαφερόμενος, ολοταχώς προς Β’ Εθνική


Σκούρα τα πράγματα. Ο Πανιώνιος αναζητά ιδιοκτήτη, αλλά ο χρόνος πιέζει. Και οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν ότι πριν από λίγο «ναυάγησε» και η τελευταία ελπίδα που υπήρχε. Ένας πιθανός αγοραστής που είχε εμφανιστεί, τελικά έκανε πίσω. Οι «κυανέρυθροι» πλέον βρίσκονται σε απελπισία.

Ο Πανιώνιος περνάει πολύ δύσκολα. Και πλέον με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται προς τη Β’ Εθνική καθώς θεωρείται μάλλον απίθανο να βρεθεί λύσει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέχρι τις 30 του μήνα, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο που αφορά στις ομάδες που θα αγωνιστούν του χρόνου στην Basket League.

Θα προλάβει μέχρι τότε ο Πανιώνιος να βρει αγοραστή; Και να βρει και 200 χιλιάδες που απαιτούνται σε πρώτη φάση; Δύσκολο αν όχι αδύνατο.

Πρόσφατα εμφανίστηκε ένας επιχειρηματίας, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουμε την άδεια από τον ίδιο να δημοσιεύσουμε. Έκανε τις επαφές του και ζήτησε να μάθει την κατάσταση που επικρατεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι 160 χιλιάδες ευρώ είναι το «άνοιγμα» που παρουσιάζει η ομάδα αυτή την εποχή. Και το οποίο θα κληθεί να καλύψει ο οποιοσδήποτε επιθυμεί να αγοράσει την ΚΑΕ.

Παρά τις συνομιλίες και την έρευνα που έκανε, ο αγοραστής ενημέρωσε την Δευτέρα (22/6) τον νυν πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Χριστοδουλόπουλο, ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει η δουλειά.

Ως εκ τούτου, μάλλον χάθηκαν και οι τελευταίες ελπίδες του Πανιωνίου ώστε ν’ αγωνιστεί στην Basket League.

Εκτός αν μέσα στη μια εβδομάδα που απομένει, γίνει κάποιο θαύμα! Και τι θαύμα…


Τελευταία Νέα