×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Ο Ιστορικός είναι… εξαφανισμένος!


    Νίκος Μπουρλάκης

Πανιώνιος: Ο Ιστορικός είναι… εξαφανισμένος!. Ο Πανιώνιος είναι η μόνη ομάδα που (θεωρητικά) συνεχίζει στην Basket League αλλά ακόμα δεν υπάρχει ούτε μισό σημάδι ζωής για τη νέα σεζόν


Ο Πανιώνιος… αναζητείται! Φτάσαμε στα μέσα Αυγούστου και για την ιστορική, όσο και πολύπαθη ομάδα της Νέας Σμύρνης, δεν έχει ακουστεί το παραμικρό. Για να είμαστε ειλικρινείς, ακούγονται μόνο θεωρίες. Αλλά όχι συγκεκριμένα πράγματα.

Τι θα κάνει, λοιπόν, ο Πανιώνιος; Παρά το γεγονός ότι εκπροσωπείται κανονικά στα ΔΣ του ΕΣΑΚΕ (από τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο) ακόμα δεν έχει κινηθεί ούτε στο ελάχιστο. Κι έχουμε φτάσει στα μέσα Αυγούστου.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι σε περίπτωση κατά την οποία η εγγυητική… έπεφτε από τις 200 χιλιάδες, τότε ο νυν μεγαλομέτοχος θα κατέβαζε την ομάδα. Έστω και με μια λογική low budget, με πολλούς Έλληνες και λίγους ξένους παίκτες. Αλλά ακόμα δεν υπάρχει τίποτα… Συγκεκριμένα:

-Δεν υπάρχει κάποιο σημάδι από τον μεγαλομέτοχο που να μαρτυρά… ύπαρξη της ομάδας.

-Δεν υπάρχει προπονητής και δεν έχει γίνει συζήτηση με κανέναν

-Δεν υπάρχει ρόστερ ενώ στην ομάδα έχουν συμβόλαιο κάποιοι λίγοι παίκτες (π.χ Φώτης Μαλέλης) που ακόμα δε ξέρουν τι θα γίνει

-Ο κόσμος έχει απογοητευτεί τόσο πολύ (συνολικά) που δεν ασχολείται ούτε και… πιέζει καταστάσεις. Εκτός αν αυτό αλλάξει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Προς το παρόν ο Πανιώνιος είναι η μόνη ομάδα για την οποία δεν ακούγεται το παραμικρό… Είναι η εξαφανισμένη ομάδα.

Δεν υπάρχει κανένα νέο, είτε θετικό, είτε αρνητικό (όπως συμβαίνει π.χ με τον Άρη που έχει άσχημα μαντάτα). Κι αυτό κανείς δεν μπορεί να το ερμηνεύσει.

Στον ΕΣΑΚΕ δεν κρύβουν την ανησυχία τους σχετικά με τον Πανιώνιο. Έστω κι ανεπίσημα, τα στελέχη της Λίγκας φοβούνται το ενδεχόμενο να φτάσουν στο σημείο να… χάσουν ακόμα μια ομάδα εξαιτίας αδυναμίας συμμετοχής.

Για να δούμε, μήπως κι αλλάξει το θέμα μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

 

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα