×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: «Θα βάλουμε θέσεις στο Σοφία Μπεφόν»!


    Μαντώ Καψάλη

Πανιώνιος: «Θα βάλουμε θέσεις στο Σοφία Μπεφόν»!


Η ΚΑΕ Πανιώνιος προτίθεται ν’ αγωνιστεί στην Basket League και μάλιστα ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος το είπε και στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ.

Που θ’ αγωνιστεί ο Πανιώνιος τη νέα αγωνιστική περίοδο; Αυτή η απορία υφίσταται εδώ και καιρό, αν και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος δεν… χάνει ΔΣ στον ΕΣΑΚΕ. Κ

αι μάλιστα κατά την τελευταία συνεδρίαση της Λίγκας (9/7) το προχώρησε ακόμα περισσότερο. Και ουσιαστικά προανήγγειλε τη συμμετοχή της ομάδας του στην Basket League!!!

Βέβαια μέχρι να επισημοποιηθεί το που θ’ αγωνιστεί ο Πανιώνιος έχουμε ακόμα δρόμο. Πάντως ο Χριστοδουλόπουλος, που σε συνεντεύξεις του έχει επισημάνει ότι ψάχνει αγοραστή για την ΚΑΕ, τόνισε ότι ένα από τα ζητήματα θα λυθεί.

Κι αυτό αφορά στο γηπεδικό: Όπως τόνισε θα προχωρήσει στην διαμόρφωση του «Σοφία Μπεφόν» ώστε να πληροί τα κριτήρια που έχουν ήδη θεσπιστεί. «Θα βάλουμε επιπλέον θέσεις στο γήπεδο και θα είμαστε έτοιμοι» είπε στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, ο Χριστοδουλόπουλος.

Βεβαίως αυτό είναι ένα βήμα, αλλά τίποτε περισσότερο καθώς ο Πανιώνιος θα πρέπει να παρουσιάσει πολλά περισσότερα εχέγγυα προκειμένου ν’ αγωνιστεί εκ νέου στην Basket League.

Υπενθυμίζουμε ότι την 1η Ιουλίου ανακοινώθηκε από την ΕΕΑ ότι έγινε κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Πανιωνίου για οφειλές. Υπάρχουν κάποια χρέη κι από την περσινή περίοδο και γενικά εκφράζονται πολλές απορίες για το πώς θα καταφέρουν οι Νεοσμυρνιώτες, με αυτές τις συνθήκες ν’ αγωνιστούν στην Basket League.

Πρόσφατα μάλιστα έπεσαν στο κενό δύο περιπτώσεις υποψηφίων αγοραστών της ΚΑΕ.

Πάντως το γεγονός της παρουσίας του Χριστοδουλόπουλου στα ΔΣ του ΕΣΑΚΕ αλλά και η ατάκα που πέταξε περί «διαμόρφωσης του κλειστού Σοφία Μπεφόν» (σ.σ απομένει βέβαια να δούμε τι θα πει και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου εκτός αν έχουν ήδη συνεννοηθεί) δείχνουν πρόθεση για Basket League.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν πάντως μέσα στις επόμενες ημέρες και σίγουρα μέχρι το τέλος του μήνα θα γνωρίζουμε τι πρόκειται να συμβεί.

ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! ΠΑΙΞΕ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΘΕΛΕΙΣ

Τελευταία Νέα