Σκουρτόπουλος: «Δεν υπήρχε λόγος να μείνω»


Sportime Team

Σκουρτόπουλος: «Δεν υπήρχε λόγος να μείνω»


Οι σημαντικές αλλαγές στην ιδιοκτησία της ΚΑΕ Πανιώνιος, φέρνουν και ραγδαίες εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι. Με σημερινή (28/8) δήλωσή του, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε πως φεύγει από την ομάδα, κάτι που ούτως ή άλλως είχε δρομολογηθεί.

είχε προσληφθεί από τον Σταύρο Αλευρογιάννη, που όμως αποχώρησε από τον σύλλογο. Τα ηνία του «ιστορικού» πήρε ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος και οι αλλαγές άρχισαν στην ομάδα, με την θέση του προπονητή να έχει ήδη δρομολογηθεί καθώς ο Φώτης Τακιανός αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του.

Στην δήλωσή του ο Σκουρτόπουλος τόνισε πως δεν υπήρχε λόγος να παραμείνει, καθώς υπό την νέα διοίκηση δεν έχει γίνει τίποτα από τα όσα είχαν συμφωνηθεί επί Αλευρογιάννη.

Η δήλωση του Θανάση Σκουρτόπουλου:

«Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, που ανακοινώθηκαν επίσημα, αναφορικά με την αποχώρηση της διοίκησης Σταύρου Αλευρογιάννη από την ηγεσία της ΚΑΕ Πανιώνιος και την μεταβίβαση αυτής, εγώ και οι συνεργάτες μου κατανοούμε ότι δεν υπάρχει λόγος συνέχισης της παραμονής μας, αφού ήδη εδώ και δέκα ημέρες έχουν αθετηθεί όλα τα συμφωνηθέντα, περί έναρξης προετοιμασίας, έλευσης παικτών και γενικά λειτουργίας της ομάδας.

Βρισκόμαστε σε επαφή με την οικογένεια Αλευρογιάννη, προσδοκώντας ότι θα διευθετηθούν στο φιλικό πνεύμα συνεργασίας που είχαμε αποκτήσει μεταξύ μας, οι ουσιαστικές λεπτομέρειες της λύσης της επαγγελματικής μας συμφωνίας, η οποίας είχε ανακοινωθεί επίσημα και σε συνέντευξη Τύπου και μέσω έγγραφων ανακοινώσεων.

Οι νέοι ιδιοκτήτες επιθυμούν να λειτουργήσουν με βάσης τις δικές τους επιλογές κι εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή τύχη στο ιστορικό σωματείο του Πανιώνιου».

 


Sportime Extras