×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Δάρας: «Δεν έβαλα φρένο σε αλόγιστες μεταγραφές, υπέγραφα ότι μου έφερναν, θα πληρώσω τα χρέη»


Κώστας Λάππας

Δάρας: «Δεν έβαλα φρένο σε αλόγιστες μεταγραφές, υπέγραφα ότι μου έφερναν, θα πληρώσω τα χρέη»


Ο Πανιώνιος θυμίζει καζάνι που βράζει μετά τα όσα απίστευτα ισχυρίσθηκε ο Νίκος Ζαμάνης για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ’ εθνική.

Ο Χρήστος Δάρας απάντησε σε όσα είπε ο Νίκος Ζαμάνης, κάνοντας λόγο για αλόγιστες μεταγραφές και υπογραφές του ιδίου σε ότι του έφερναν για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Ζαμάνης: Δήλωσε περήφανος που αφήνει τον Πανιώνιο στη Γ’ Εθνική

Ο πρώην πρόεδρος του Πανιωνίου τόνισε πως θα πληρώσει από την προσωπική του περιουσία όλα τα χρέη του συλλόγου.

Δάρας: Αναλυτικά η δήλωσή του

«Καταρχάς δεν είχα καμία πρόθεση και διάθεση να έρθω στη δυσάρεστη θέση να απαντήσω σε δηλώσεις τους πρώην συνέτερού μου κατά το πρόσωπό μου σεβόμενος την ιστορία και το καλό του Πανιωνίου. Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου για την ευθύνη που μου αναλογεί σε όποια κατηγορία κι αν παίξει ο Πανιώνιος, τα χρέη βαραίνουν εξ ολοκλήρου εμένα και μόνο εμένα και θα πληρωθούν από την προσωπική περιουσία την οποία απέκτησα νόμιμα μετά από 30 χρόνια σκληρής δουλειάς στα χειρουργεία και τα νοσοκομεία.

Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου γιατί δεν έβαλα φρένο σε αλόγιστες μεταγραφές, παραμονές ή απολύσεις προπονητών κι έκανα το λάθος να υπογράφω ό,τι μου έφερναν στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Όσον αφορά τους υποψήφιους επενδυτές, πρώτον εγώ θα είχα μεγάλο συμφέρον να αναλάβουν, αφού θα έπαιρναν από την πλάτη μου ένα μεγάλο μέρος των χρεών. Έχετε δει πολλούς σοβαρούς επενδυτές που τους πληρώνεις για να κάνουν έλεγχο την μελλοντική τους επένδυση;

Για τρίτη φορά ζητάω συγνώμη στον κόσμο του Πανιωνίου, έχω όμως εμπιστοσύνη στη κρίση του».

Πανιώνιος – Απαντάει θετικά η ΕΠΟ για Γ’ εθνική: Ο βατός όμιλος και τα… ζόρια

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras