×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Δάρας: «Παρούσες στο πρωτάθλημα, ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός»


    Sportime Team

Δάρας: «Παρούσες στο πρωτάθλημα, ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός»


Σωστή και ρεαλιστική χαρακτήρισε την απόφαση της Super League να αλλάξει την ποινή υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν έχουν άδεια συμμετοχής ο Χρήστος Δάρας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος τόνισε χαρακτηριστικά πως ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι παρούσες στο πρωτάθλημα προκειμένου αυτό να μην χάσει την αξία του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτή ήταν μία σωστή και ρεαλιστική απόφαση και εμείς σαν Πανιώνιος είμαστε υπέρ διότι και συναισθηματικά και ρεαλιστικά ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι παρούσες στο πρωτάθλημα για να μην πέσει η αξία του. Και εμείς σαν ομάδα αγωνιούμε για να τα φέρουμε βόλτα, αλλά ήταν μία σωστή και ρεαλιστική απόφαση υπέρ της παραμονής. Δεν μιλήσαμε για τα τηλεοπτικά.

Όποιος δεν αδειοδοτηθεί θα τιμωρείται με μείον έξι βαθμούς και θα ισχύουν οι αποφάσεις που ίσχυαν πριν τρία χρόνια. Θα υπάρχει και ένα πρόστιμο έως 20.000 ευρώ. Αποφασίσαμε να είναι για την επόμενη περίοδο».

Δεν συμπληρώνει ούτε 18άδα

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (6/5) με τον Λεβαδειακό. Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στους ανέτοιμους Μασούρα, Βλάχο, στον τιμωρημένο Ντουρμισάι και στους τραυματίες Λάμπρου, Σιώπη, Γκιοατά, Τασουλή και Σαββίδη. Έτσι, ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει μόνο σε 15 ποδοσφαιριστές.


Τελευταία Νέα