×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Εξαίρεση δεν γίνεται ούτε για τον Κόρμπο


    Αντώνης Τσιράκης

Εξαίρεση δεν γίνεται ούτε για τον Κόρμπο


Η σεζόν τελείωσε για τον Πανιώνιο με τη νίκη επί του Λεβαδειακού και το μόνο βέβαιο είναι πως το καλοκαίρι που ακολουθεί θα είναι μεγάλο και οι αλλαγές στο ρόστερ πάρα πολλές. Υπήρχαν, άλλωστε, κάποιες επιλογές που δεν βγήκαν, αλλά κάπως πρέπει να μαζευτεί και το ταμείο.

Οικονομικοί, άλλωστε, είναι κυρίως οι λόγοι για τους οποίους δεν κατάφερε να ανανεώσει κανείς από τους παίκτες που αρχικά ήθελαν οι Νεοσμυρνιώτες. Πρόσφατα το Sportime ενημέρωσε πως τα πάντα έχουν παγώσει στις συζητήσεις με τον Παναγιώτη Κόρμπο και Κυριάκο Σαββίδη και αυτό επιβεβαιώθηκε.

Ο δεύτερος, όπως διέρρεαν ανεπίσημα από την ΠΑΕ μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, πρέπει να θεωρείται παρελθόν γιατί οι απαιτήσεις του κρίθηκαν παράλογες. Το θέμα, όμως, είναι πως ακόμη και για τον αρχηγό εξαίρεση δεν θα γίνει.

«Πάμε με νέα παιδιά, θα αλλάξουν πολλά», έλεγε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ζαμάνης. Καλός ο Κόρμπος, προσέφερε, αλλά η υπέρβαση δεν θα γίνει ούτε για εκείνον όπως τονιζόταν. Επομένως, εάν δεν ρίξει τις απαιτήσεις του, ο κύκλος του στη Νέα Σμύρνη έκλεισε.

Τέλος, ο Νίκος Παρασκευόπουλος μοίρασε πριμ 5.000 ευρώ για την κατάκτηση της 7ης θέσης. Πρόκειται για έναν από τους ανθρώπους που βοηθάει σταθερά τα τελευταία χρόνια την ομάδα.


Τελευταία Νέα