×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λεωφόρος: Δόθηκε για προπονήσεις στον Πανιώνιο!


    Λάμπρος Γκαραγκάνης

Λεωφόρος: Δόθηκε για προπονήσεις στον Πανιώνιο!


Λεωφόρος: Η ιστορική έδρα των «πράσινων» θα είναι ο χώρος που θα προετοιμάζεται, πλέον, η ποδοσφαιρική ομάδα των «κυανέρυθρων».

Μετά τον Απόλλωνα Σμύρνης, που χρησιμοποίησε το «Απόστολος Νικολαΐδης» για μισή σεζόν πέρυσι ως προπονητικό, ήρθε η σειρά του Πανιώνιου. Η διοίκηση της ομάδας της Νέας Σμύρνης ήρθε σε συμφωνία με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και πλέον θα προπονείται στην ιστορική έδρα των «πράσινων» την τρέχουσα σεζόν.

Το αντίτιμο δεν έχει γίνει γνωστό. Ο Πανιώνιος είναι σύλλογος με σημαντικά οικονομικά προβλήματα και μοιάζει δύσκολο να δύναται να πληρώσει μεγάλο νοίκι στον Αθλητικό Όμιλο. Το διάστημα που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» χρησιμοποιούσε το γήπεδο, έδινε περίπου 1.800 ευρώ για 10 προπονήσεις εκεί τον μήνα.

Το τελευταίο διάστημα έγιναν κάποιες εργασίες στη Λεωφόρο, με κομμάτι του παλαιού χλοοτάπητα να έχει ξηλωθεί και τοποθετηθεί προς διακομιδή στην οδό Τσόχα, επομένως ο Πανιώνιος θα μπορεί να προπονηθεί σε σχετικά καλές συνθήκες.

Είναι η 2η σύνδεση του Παναθηναϊκού οργανισμού με τον Πανιώνιο αυτό το διάστημα, μετά τον δανεισμό του Εμμανουηλίδη. Που δεν άρεσε στον κόσμο των «πράσινων». Όπως δεν αρέσει, φυσικά, να χρησιμοποιούν οι Νεοσμυρνιώτες τον ιστορικό χώρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για προπονητήριο… Η πρώτη τους προπόνηση έγινε την Τετάρτη (18/9).

Η Λεωφόρος είχε συζητηθεί και ως ενδεχόμενη έδρα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο Παναθηναϊκός τον Οκτώβριο, στην περίπτωση που αποφασιστούν εργασίες στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ. Άλλα τέτοια πιθανότητα δεν φαίνεται να υπάρχει…