Ολα δείχνουν πως ο κύκλος του έκλεισε. Μπορεί ο Παναγιώτης Μακρύλλος να έχει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο για άλλες δύο χρονιές, όμως, δεν φαίνεται πως θα παραμείνει στη Νέα Σμύρνη.

Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 και ουδέποτε κατάφερε να αποδείξει πως αξίζει να βρίσκεται στο «κυανέρυθρο» ρόστερ. Επί Μιχάλη Γρηγορίου είχε επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μόνο δύο ως βασικός (συν μία στο Κύπελλο). Φέτος έκανε ακόμα λιγότερες έχοντας ολόκληρη σεζόν. Τέσσερα ματς πρωταθλήματος και τρία Κυπέλλου έγραψε το κοντέρ.

Στα χαφ υπάρχουν λύσεις, αποκτήθηκαν και κάποιοι νεαροί παίκτες και το πιο πιθανό είναι ο Μακρύλλος να κληθεί να λύσει το συμβόλαιό του. Φυσικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα των ανανεώσεων. Ακόμη, όμως, και εάν δε μείνει ο Γιάννης Μανιάτης -φαντάζει ως πιο πιθανό αυτή τη στιγμή-, ο Μακρύλλος δύσκολα θα συνεχίσει.

Από εκεί και πέρα, έχουμε αναφέρει ξανά πως το θέμα του στόπερ και του κεντρικού αμυντικού είναι αυτά που θα πάρουν ενδεχομένως παραπάνω χρόνο. Και αυτό γιατί υπάρχει μία ελπίδα στην ομάδα για παραμονή του Φιορίν Ντουρμισάι. Δεν φαίνεται, πάντως, οι ελπίδες των «κυανέρυθρων» να είναι πολλές. Ούτε ο παίκτης είναι σύμμαχος ούτε ο Ολυμπιακός σε πρώτη φάση. Εκτός και εάν στην προετοιμασία δεν τα πάει καθόλου καλά.