×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μικρασιάτες: «Απαιτούμε την αποχώρηση της διοίκησης»


    Κώστας Παπαδόπουλος

Μικρασιάτες: «Απαιτούμε την αποχώρηση της διοίκησης»


Μία πολύ δύσκολη περίοδο βιώνει ο Πανιώνιος. Τερμάτισε τελευταίος στη Super League 1, με τα υπάρχοντα δεδομένα υποβιβάζεται και φυσικά αυτό πρωτίστως πρέπει να χρεωθεί στη διοίκησή του. Πάρα πολλά τα λάθη που έκαναν οι Νίκος Ζαμάνης και Χρήστος Δάρας οδηγώντας εδώ τον σύλλογο και προκαλώντας αντιδράσεις στον κόσμο του. Χαρακτηριστικό το πώς έχουν ενεργήσει οι Μικρασιάτες τελευταία.

Ο Πανιώνιος πλέον ευελπιστεί να γίνει αναδιάρθρωση, αφού μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία. Οι οπαδοί του πια θέλουν ένα πράγμα, να αποχωρήσει η νυν διοίκηση. Την Τετάρτη (22/7) πραγματοποιήθηκε και συνέλευση στις Θύρες 5-6 του σταδίου της Νέας Σμύρνης. Το παρών έδωσαν τόσο οι Πάνθηρες όσο και οι Μικρασιάτες, αλλά και άλλος κόσμος.

Ο ιστορικός σύνδεσμος, μάλιστα, εξέδωσαν στη συνέχεια και την ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά τη σημερινή συνάντηση της Πανιώνιας οικογένειας αποφασίσαμε από κοινού να αρθεί η εμπιστοσύνη στην υπάρχουσα διοίκηση της ΠΑΕ γιατι φέρει τη βασική ευθύνη για το κατάντημα του ποδοσφαιρικού Πανιώνιου.

Θεωρούμε ότι δεν μπορουν να συνεχίσουν να διαχειρίζονται τις τύχες της ΠΑΕ του πιο ιστορικού Συλλόγου της χώρας.

Απαιτούμε την άμεση αποχώρησή τους γιατί εκτός από αναξιόπιστοι είναι και επικίνδυνοι.

Ζητάμε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία εξεύρεσης λύσης για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ με βάση την πλήρη διαφάνεια την αξιοπιστία και την προσήλωση στις πανιωνιες αξίες.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανεις.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στη σημερινή συνάντηση. (πάνθηρες και λοιπούς Πανιώνιους)».

 

ΠΑΙΞΕ ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τελευταία Νέα