×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Οι νέες εμφανίσεις του Πανιωνίου


    Sportime Team

Οι νέες εμφανίσεις του Πανιωνίου


Τις νέες του φανέλες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο παρουσίασε ο Πανιώνιος, οι οποίες είναι δεδομένο ότι θα τραβήξουν το βλέμμα των φιλάθλων.

Η πρώτη είναι κλασική με ρίγες, αν και έχει μία διαφορετική απόχρωση του μπλε. Ωστόσο οι πιο εντυπωσιακές είναι η δεύτερη και η τρίτη. Η δεύτερη είναι άσπρη με μπλε και κόκκινες λεπτομέρειες, ενώ η τρίτη είναι μαύρη με μπλε ροαγιάλ και σιέλ λεπτομέρειες, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση η ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία «LUANVI». Ως αποκλειστικός χορηγός του αθλητικού υλικού, η εταιρεία «LUANVI» για ακόμα δύο χρόνια θα ντύνει όλες τις ομάδες της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ με τα ποιοτικά υλίκά της και τις ξεχωριστές γραμμές που διακρίνουν τα αθλητικά της ενδύματα.

Στις φετινές εμφανίσεις του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, για μια ακόμα φορά ξεχωρίζει η ριγωτή “κυανέρυθρη” η οποία αναμένεται και πάλι φέτος να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ως δεύτερη εμφάνιση έχει επιλεγεί η εντυπωσιακή λευκή με κόκκινες και μπλε λεπτομέρειες, με σαφείς ιστορικές παραπομπές, σε ένα σχέδιο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων.