×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Μέσα ο Ντομίνγκες και Αραμπούλι


    Sportime Team

Πανιώνιος: Μέσα ο Ντομίνγκες και Αραμπούλι


Η πιο δύσκολη σεζόν των τελευταίων χρόνων ξεκινάει για εκείνον. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Βόλο και έχοντας στην «πλάτη» του το -6.

Η νίκη κρίνεται απαραίτητη ώστε να «σβήσει» όσο πιο σύντομα γίνεται η τιμωρία. Σε αυτή τους την προσπάθεια οι Νεοσμυρνιώτες δεν θα έχουν απουσίες.

Ο Κότνικ είχε προπονηθεί τις τελευταίες μέρες, μπήκε στην αποστολή και θα ξεκινήσει. Πρόλαβε και ο Ντομίνγκες και δεν αποκλείεται ο Πανιώνιος να έχει και εκείνον στη σύνθεσή του. Αντιθέτως, αυτός που δεν θα ξεκινήσει είναι ο Αραμπούλι. Ναι μεν ξεπέρασε τη θλάση του, αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Ερωτηματικό το ποιος θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της άμυνας από τη στιγμή που ο Κούρντι πουλήθηκε. Όπως φάνηκε και στο τελευταίο φιλικό με τον Λεβαδειακό, προβάδισμα έχει ο Μανιάτης. Λύσεις στα χαφ υπάρχουν, άλλωστε, με τους Μαξίμοβιτς, Κόρμπο και Άρτσε.

Η αποστολή: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Μίκο, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Μανιάτης, Κόρμπος, Άρσε, Καμαρά, Αραμπούλι, Τσιλούλης, Δούμτσιος, Εμμανουηλίδης.


Τελευταία Νέα