×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Ο χορός των προσφυγών και το διπλό πωλητήριο


    Αντώνης Τσιράκης

Πανιώνιος: Ο χορός των προσφυγών και το διπλό πωλητήριο. Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Πανιώνιος.


Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Πανιώνιος. Ο υποβιβασμός του κλείδωσε, τα χρέη είναι πολλά και ουδείς γνωρίζει ποιο θα είναι το αύριο της ομάδας. Προς τα έξω, πάντως, αυτό που βγαίνει είναι πως θα κατέβει κανονικά στη Super League 2 και πως θα επιχειρήσει να δημιουργήσει και ένα ανταγωνιστικό σύνολο με στόχο την άνοδο. Πώς θα γίνει αυτό με τέτοιες εκκρεμότητες που υπάρχουν και τόσους παίκτες να αποχωρούν, μόνο όσοι το υποστηρίζουν, γνωρίζουν.

Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος θα χάσει εκτός απροόπτου σχεδόν κάθε παίκτη του που έμενε ελεύθερος. Πρόκειται για 13 ποδοσφαιριστές. Ταυτόχρονα αναζητά πόρους και γι’ αυτό έχει ήδη μπει πωλητήριο σε δύο.

Ο πρώτος είναι ο Μπατσάνα Αραμπούλι. Ούτως ή άλλως πιέζει και εκείνος αρκετά για να φύγει και έχουν ειδοποιηθεί μάνατζερ να φέρουν προτάσεις. Από την ΠΑΕ υποστηρίζουν πως ο Γεωργιανός είναι σχεδόν πληρωμένος ώστε να μην μπορεί να κινηθεί νομικά για να μείνει ελεύθερος. Υπάρχουν ομάδες της Super League 1 που τον κοιτούν, όπως ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι εύκολο να φύγει χωρίς αντίτιμο από τους Νεοσμυρνιώτες.

Ο δεύτερος που θα γίνει προσπάθεια να πουληθεί είναι ο Δημήτρης Σταυρόπουλος. Ο 23χρονος στόπερ είχε μία γεμάτη σεζόν φέτος. Αποκτήθηκε το 2013 από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και έκτοτε δεν άλλαξε φανέλα. Κάποιες «ματιές» υπάρχουν και προς το μέρος του χωρίς να έχει γίνει κάτι περισσότερο.

Τέλος, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα φτάσουν στα γραφεία της ΠΑΕ οι πρώτες ενημερώσεις για τις προσφυγές που θα ακολουθήσουν. Δεν είναι εύκολο ο Πανιώνιος, όπως καταλαβαίνει ο καθένας, να τακτοποιεί εντός οκτώ ημερών τους πάντες γιατί χρωστάει σε πολλούς ποδοσφαιριστές του χρήματα. Κάποιοι, βέβαια, παίρνουν μικρά ποσά και θα είναι πιο απλό από άλλους.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα