×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Ο Σιαμπάνης και οι ανανεώσεις


    Αντώνης Τσιράκης

Πανιώνιος: Ο Σιαμπάνης και οι ανανεώσεις. Ασκήσεις επί χάρτου είναι αναγκασμένος να κάνει ο Πανιώνιος από...


Ασκήσεις επί χάρτου είναι αναγκασμένος να κάνει ο Πανιώνιος από τη στιγμή που δεν γνωρίζει πού θα αγωνίζεται του χρόνου. Στην Πλατεία, πάντως, υπάρχει αισιοδοξία πως με την αναδιάρθρωση η ομάδα θα παραμείνει στη Super League 1. Η επόμενη χρονιά θα είναι δεδομένα αρκετά δύσκολη και γι’ αυτό πρέπει κάποιες κινήσεις να γίνουν από τώρα.

Δεν μπορεί ο Πανιώνιος να μην κάνει τίποτα και να χαθούν παίκτες μέχρι μάθει την κατηγορία που θα αγωνίζεται. Γι’ αυτό επαφές γίνονται σε πρώτη φάση με το σκεπτικό της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Μία θέση στην οποία δεδομένα θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα οι Νεοσμυρνιώτες είναι αυτή του τερματοφύλακα. Ο Μάτιτς Κότνικ αποχώρησε, ενώ ελεύθερος μένει και ο Ζερεμί Μαλέρμπ. Δεν υπάρχουν πολλοί έτοιμοι τερματοφύλακες κάτω των 23ων και γι’ αυτό έχει ήδη γίνει μία προσπάθεια να μείνει ο Γάλλος και να τακτοποιηθούν κάποιες οφειλές προς το πρόσωπό του.

Μία λύση που έχει πέσει επίσης στο τραπέζι είναι ο Μάριος Σιαμπάνης. Ο 20χρονος ανήκει στον Ολυμπιακό και πέρυσι παραχωρήθηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στα μισά της σεζόν επέστρεψε έχοντας έναν τραυματισμό και έμεινε στα πιτς έως το φινάλε.

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχε ακουστεί και το όνομα του Κωνσταντίνου Κότσαρη. Δεδομένων, όμως, των σχέσεων που υπάρχουν πια με τον Παναθηναϊκό βάσει του πώς διαμορφώθηκαν τα μπλοκ στη λίγκα, αυτή η λύση φαντάζει δύσκολη πλέον. Εκτός και εάν ο παίκτης μείνει ελεύθερος και δεν βρει κάτι καλύτερο.

Από εκεί και πέρα, όλο αυτό το διάστημα γίνονταν με κάποιους και συζητήσεις για την παραμονή τους. Ο ένας είναι ο Γιάννης Οικονομίδης γιατί δεν θα μετρήσει ως ανανέωση λόγω ηλικίας. Για τον 22χρονο χαφ, πάντως, είχε ακουστεί αρκετά και η ΑΕΚ μέσα στη σεζόν. Ο δεύτερος είναι ο Γιώργος Σαραμαντάς. Υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία εάν παραμείνει στη Super League 1 ο Πανιώνιος. Κουβέντα ενδεχομένως γίνει και με τους Κιάκο και Μίκο λόγω ηλικίας.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα