×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Όλα δείχνουν πως διαλύεται η ΠΑΕ


Κώστας Παπαδόπουλος

Πανιώνιος: Όλα δείχνουν πως διαλύεται η ΠΑΕ


Δεν θα δηλώσει συμμετοχή ο Πανιώνιος στη Super League 2 της επόμενης σεζόν και αναζητά τον τρόπο να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Αυτή είναι η απόφαση που έχει παρθεί.

Μπορεί ο Νίκος Ζαμάνης να έταζε πολλά, να έλεγε τα δικά του για επενδυτές, να έκανε πλάνα επί χάρτου για επιστροφή στη Super League 1, αλλά τελικά ρίχνει το καράβι στα βράχια. Ο Πανιώνιος φαίνεται ότι θα σταματήσει να υφίσταται ως ΠΑΕ.

Το Sportime είχε εξηγήσει καιρό πριν πως μοιάζει αναπόφευκτη η… διάλυση για να έρθει η αναγέννηση. Δεν γινόταν με τόσα χρέη να αγωνιστούν οι Νεοσμυρνιώτες σε επαγγελματική κατηγορία από τη στιγμή που λεφτά δεν υπάρχουν. Αποδείχτηκε, όμως, πως οι έχοντες τις τύχες της ομάδας θέλησαν μέχρι και την τελευταία στιγμή να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου. Έδωσαν δήθεν ελπίδες που δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο για πρώτη φορά άλλωστε.

Το απόγευμα της Δευτέρας (21/9) ο Ζαμάνης μαζί με τους Χρήστο Δάρα, Άρη Μισαηλίδη και Κυριάκο Σκούρα συνομίλησαν με τους οργανωμένους για τις τελευταίες εξελίξεις. Το βέβαιο είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται ομάδες όπως ο Πανιώνιος και είναι στενάχωρο να τις βλέπουμε σε αυτή την κατάσταση. Ωστόσο, αυτές οι ομάδες για να έχουν λόγο ύπαρξης πρέπει να είναι καθαρές και αυτάρκεις, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται να έχουν και διοικήσεις αντάξιες της ιστορίας τους.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras