×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Προχώρησε σε αναστολή συμβάσεων


    Κώστας Παπαδόπουλος

Πανιώνιος: Προχώρησε σε αναστολή συμβάσεων


Η μία μετά την άλλη οι ομάδες μπαίνουν στη ρύθμιση των 800 ευρώ. Το έκανε, λοιπόν, και ο Πανιώνιος. Αναμενόμενο και λογικό.

Προτροπή της κυβέρνησης, άλλωστε, ήταν να μπουν και οι ΠΑΕ σε αυτή τη ρύθμιση για να πάρουν μία ανάσα. Και μπορεί να μην είναι αρκετό αυτό με τα έσοδα που κινδυνεύουν να χάσουν, όμως, αν μη τι άλλο είναι κάτι. Ειδικά το να παγώσουν προσωρινά οι υποχρεώσεις προς το κράτος για κάποιους μήνες είναι σημαντικό. Ο Πανιώνιος είναι και από τις ομάδες που έχει αρκετούς διακανονισμούς.

Από εκεί και πέρα, εκείνο που καίει τους Νεοσμυρνιώτες είναι το τι θα γίνει με τη Super League 1. Αντιλαμβάνεται κανείς πως η πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου για οριστική διακοπή τους έκανε να χαμογελάσουν. Ο λόγος είναι πως σε μία τέτοια περίπτωση, θα ακολουθηθεί πιθανότατα το σχέδιο του Αλέξη Κούγια. Να μην πέσει κανείς, δηλαδή, και να ανέβουν οι ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως η στάση της UEFA ενδεχομένως να αλλάξει τα δεδομένα. Όπως έγινε γνωστό, το μήνυμα που έστειλε η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία είναι ξεκάθαρο προς κάθε λίγκα. Οπουδήποτε δεν ολοκληρωθεί η χρονιά, είναι πολύ πιθανό να μην βγάλει η συγκεκριμένη χώρα ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη σεζόν 2020-21.