×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Προς Οκτώβριο έτοιμος ο Κεϊτά


    Αντώνης Τσιράκης

Πανιώνιος: Προς Οκτώβριο έτοιμος ο Κεϊτά


Τον έχει ακόμα στο ρόστερ του ο Πανιώνιος. Αλλά θα αργήσει πολύ να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Αμπντουλαγέ Κεϊτά.

Ο 24χρονος χαφ υπέστη ρήξη χιαστού στο ματς με την ΑΕΚ στις 26 Ιανουαρίου. Είχε ενταχθεί ξανά στην ομάδα μόλις λίγες μέρες πριν, αφού είχε πάρει συγχωροχάρτι από τη διοίκηση για όσα είχε κάνει.

Οι έξι μήνες είναι το μίνιμουμ που χρειάζεται ένας οργανισμός για να επιστρέψει από τραυματισμό. Και αυτό το διάστημα ουσιαστικά θα συμπληρωθεί στο τέλος του μήνα. Ωστόσο, δεν φαίνεται πως ο Κεϊτά θα προλάβει καθόλου από την προετοιμασία. Τουλάχιστον με βάσει τις έως τώρα εκτιμήσεις.

Προς το παρόν δε βρίσκεται καν στη χώρα μας. Έχει πάρει άδεια να συνεχίσει την αποθεραπεία του εκεί που επιθυμεί. Ο Πανιώνιος θα ξεκινήσει τη σεζόν χωρίς εκείνον και κάπου στην πορεία θα μπει ο Αφρικανός.

Ακόμα και όταν γυρίσει στις προπονήσεις, θα θέλει αρκετό χρόνο ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος. Το τελευταίο υπολογίζεται να το καταφέρει το Φθινόπωρο. Οι αισιόδοξοι κάνουν λόγο για Σεπτέμβριο, αλλά το πιο ρεαλιστικό σενάριο είναι για Οκτώβρη.

Το θετικό για τον Πανιώνιο είναι πως σε αυτή τη θέση υπάρχουν λύσεις. Μαξίμοβιτς, Μανιάτης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Κραγιόπουλος παίζουν όλοι τους στα χαφ, ενώ εκεί μπορεί να αγωνιστεί και ο Κούρντι, εάν χρειαστεί. Βέβαια, με τον Κεϊτά καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι λόγω όσων έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά αυτή τη στιγμή υπολογίζεται κανονικά.