×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Ψάχνεται για αλλού ο Κότνικ


    Αντώνης Τσιράκης

Πανιώνιος: Ψάχνεται για αλλού ο Κότνικ


Τις εξελίξεις σε αρκετά μέτωπα περιμένει ο Πανιώνιος. Το πρώτο φυσικά είναι το τι θα γίνει με τον κορονοϊό, ο οποίος επηρεάζει τα πάντα.

Εκτός από αυτών, όμως, στη Νέα Σμύρνη περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα της Ξάνθης και κυρίως στο πώς θα ολοκληρωθεί (όταν και εάν ολοκληρωθεί) η Super League 1. Γιατί αλλιώς είναι να παραμείνει ο Πανιώνιος στην κατηγορία και αλλιώς να πέσει.

Υπάρχουν, όμως, και παίκτες που δεν θα περιμένουν όλα αυτά για να αποφασίσουν για την παραμονή τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μάτιτς Κότνικ, ο οποίος έχει στείλει το μήνυμά του καιρό τώρα στους δικούς του ανθρώπους.

Θέλει να αλλάξει παραστάσεις. Δεν τον ενδιαφέρει όχι μόνο να συνεχίσει στους «κυανέρυθρους», αλλά γενικότερα στα μέρη μας. Ενδιαφέρον από εδώ είχε προκύψει κατά καιρούς, αλλά σε πρώτη φάση θα ήθελε να πάει σε άλλη χώρα. Προφανώς, όμως, και τα όσα γίνονται με τον κορονοϊό τελευταία, μπορούν να ανατρέψουν πολλά πλάνα.

Ωστόσο, ο Σλοβένος θεωρεί πως ο κύκλος του έχει κλείσει για εδώ. Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει. Παρεμπιπτόντως, ο Κότνικ είχε εκδηλώσει και άλλες φορές στο παρελθόν τη διάθεσή του να αποχωρήσει, αλλά τότε ο Πανιώνιος δεν τον είχε αφήσει. Αυτό το καλοκαίρι, όμως, δεν θα έχει λόγο…


Τελευταία Νέα