×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Στα σκαριά συμφωνία με Ρώσους επενδυτές!


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Πανιώνιος: Στα σκαριά συμφωνία με Ρώσους επενδυτές!. Ρώσοι επενδυτές φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν στον Πανιώνιο...


Ρώσοι επενδυτές φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν στον Πανιώνιο και να τον βγάλουν από την πιο δύσκολη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία στην ΠΑΕ Πανιώνιος με όμιλο επιχειρηματιών από τη Ρωσία και, μάλιστα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή με την υπογραφή των σχετικών συμφωνητικών (oι δυο πλευρές, άλλωστε, έχουν υπογράψει ρήτρα εμπιστευτικότητας).

Τα ονόματα των υποψήφιων δεν έχουν γίνει γνωστά, με μοναδική εξαίρεση ότι ο γιος του ενός από αυτούς αγωνίζεται στην Κ19 των «κυανέρυθρων», ότι έχουν μετοχές και στη Λοκομοτίβ Μόσχας και ότι προτίθενται να ανεβάσουν ψηλά (ίσως και πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ) για τα δεδομένα της Super League 2 το μπάτζετ της ομάδας.

Την Παρασκευή λήγει και η τελευταία προθεσμία να δηλωθεί συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2, κι έτσι οι παραπάνω πληροφορίες αναμένεται να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν άμεσα.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα