×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Στο Copa Africa ο Μπουμάλ και απομακρύνεται…


Sportime Team

Πανιώνιος: Στο Copa Africa ο Μπουμάλ και απομακρύνεται…


Ευχάριστα για τον έναν, δυσάρεστα για τον άλλον… Τα πλάνα του χωρίς τον Ολιβιέ Μπουμάλ πρέπει να καταστρώνει εκτός απροόπτου ο Πανιώνιος.

Εξ αρχής το θέμα της παραμονής του ήταν αρκετά δύσκολο. Ο ίδιος είχε βάλει ως προτεραιότητα το εξωτερικό και προτιμούσε να περιμένει.

Μέσα σε όλα υπήρχε και το Copa Africa. Είχε ελπίδες για να μπει στην 23άδα και τελικά τα κατάφερε. Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη (13/6), θα βρίσκεται στην αποστολή.

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ αποφάσισε να τον πάρει μαζί με τον Γιαγιά Μπανανά και πλέον αντιλαμβάνεται κανείς πως η υπόθεσή του θα καθυστερήσει κι άλλο. Την ίδια στιγμή οι ανανεώσεις θα πρέπει να έχουν κλείσει έως το τέλος του μήνα.

Το πιο πιθανό είναι ο Μπουμάλ να ανεβάσει τις μετοχές του και να βρει ένα καλύτερο συμβόλαιο αλλού. Ο Πανιώνιος έχει πιάσει το νόημα και καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς εκείνον. Θα είναι μεγάλη έκπληξη το να αλλάξει κάτι στις επόμενες ημέρες.

Εκείνο που «καίει» τους Νεοσμυρνιώτες τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι άλλο στο κομμάτι των ανανεώσεων. Η περίπτωση του Γιάννη Μανιάτη. Εκφράζεται μία αισιοδοξία πως στο τέλος ο παίκτης θα παραμείνει. Αλλά η θεωρία από την πράξη διαφέρει. Περισσότερα θα φανούν τις επόμενες μέρες στη νέα συνάντηση που θα έχει με τον Νίκο Ζαμάνη.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras