×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Το αντίο σε Κόρμπο από τους Μικρασιάτες


    Κώστας Παπαδόπουλος

Πανιώνιος: Το αντίο σε Κόρμπο από τους Μικρασιάτες


Σε μία νέα εποχή φαίνεται πως βαδίζει ο Πανιώνιος. Εκείνο που πρώτο όλων πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται. Ακόμη και εάν καταφέρει να παραμείνει στη Super League 1, θα είναι πολλά εκείνα που θα αλλάξουν.

Ένα εξ αυτών είναι πως ο Πανιώνιος θα κληθεί να βρει νέο αρχηγό. Ο Παναγιώτης Κόρμπος θα αποτελέσει παρελθόν. Το Sportime είχε αποκαλύψει το διαφαινόμενο διαζύγιο των δύο πλευρών, όπως και τις επαφές του έμπειρου χαφ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Λίγες μέρες μετά οι Μικρασιάτες θέλησαν να πουν αντίο με τον δικό τους τρόπο. Ο ιστορικός σύνδεσμος φίλων των «κυανέρυθρων» ευχαρίστησε τον Βοιωτό μέσο για όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια που αγωνιζόταν στην αγαπημένη τους ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Δεν ξεχνάμε πόσο προσέφερες όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κυρίως στα αποδυτήρια. Δεν ξεχνάμε ότι στον Ιστορικό δεν ζητάμε παίκτες που να ξέρουν καντάρια μπάλα, ζητάμε Κόρμπους και Μαυρίκηδες. Δεν ξεχνάμε πόσο υπερήφανους μας έκανες στον κλεμμένο προημιτελικό της Τούμπας στο 119′.

Είμαστε Πανιώνιοι, είμαστε Μικρασιάτες και δεν ξεχνάμε.

Αρχηγέ, δεν ήσουν Πανιώνιος αλλά επάξια απέκτησες αυτόν τον τίτλο τιμής.

Αρχηγέ, καλή συνέχεια σε ότι κάνεις, και υγεία σε σένα και την οικογένειά σου.

Αρχηγέ, εις το επανιδείν.

Παναγιώτη Κόρμπο σε ευχαριστουμε».

ΔΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα