×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Πανιώνιος: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση


    Sportime Team

Πανιώνιος: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση


Δεν υπάρχει αμφιβολία βάσει και της εξέλιξης που είχε η φετινή σεζόν πως είναι η δυσκολότερη στην Νέα Σμύρνη εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Πανιώνιος αναζητά ένα θαύμα για να παραμείνει στη Super League 1. Ή να του χαμογελάσει η τύχη και να γίνει αναδιάρθρωση.

Σε διαφορετική περίπτωση ουδείς μπορεί να προβλέψει το αύριο. Μπορεί να είναι στη Super League 2 με τόσα χρέη που βαραίνουν την ομάδα; Άγνωστο αυτό. Πολλά ακούγονται.

Στην πιάτσα, όμως, γίνονται και άλλες συζητήσεις. Έχουν αρχίσει να φουντώνουν οι φήμες για τους «κυανέρυθρους». Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αυτή είναι η τελευταία παράσταση για τους Νίκο Ζαμάνη και Χρήστο Δάρα.

Ο δεύτερος δεν είναι κρυφό πως καιρό τώρα έχει αρχίσει να πακετάρει. Από εκείνο το ματς με την ΑΕΛ, όταν ο Πανιώνιος έκανε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο, στριφογυρνούσε στο μυαλό του αυτή η σκέψη. Έτοιμος ήταν για ηρωική έξοδο, εάν έχανε τότε η ομάδα του.

Λόγω των «κυανέρυθρων» αισθημάτων του ο Ζαμάνης το βλέπει λίγο διαφορετικά. Και εκείνος, όμως, έχει αρχίσει να ψάχνεται. Υπάρχουν και άτομα που τους έχουν χτυπήσει την πόρτα. Οι πληροφορίες θέλουν ήδη μία περίπτωση να έχει τσακίσει, ενώ πολλά ακούγονται και για το ενδιαφέρον ενός ακόμη επενδυτή. Όλα αυτά ενδεχομένως να είναι και φήμες. Η πραγματικότητα είναι πως οι δύο άνδρες έχουν κουραστεί πολύ. Τράβηξαν για χρόνια το κουπί, αλλά φαίνεται πια πως το πλοίο κινδυνεύει να πέσει στα βράχια. Και εάν συμβεί αυτό, το restart δύσκολα θα τους βρει στον Πανιώνιο.


Τελευταία Νέα