Πανιώνιος: Ζήτησε Ξενιτίδη από τον Ολυμπιακό


Αντώνης Τσιράκης

Πανιώνιος: Ζήτησε Ξενιτίδη από τον Ολυμπιακό


Περιορισμένες είναι οι επιλογές που έχει ο Πανιώνιος μεταγραφικά αυτό τον Ιανουάριο. Υπάρχουν περιορισμοί και οικονομικές δυσκολίες.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο κινείται κυρίως για δανεικούς. Τέτοια περίπτωση είναι ο Τάσος Δουβίκας του Αστέρα Τρίπολης, εάν τελικά κλειδώσει το deal, τέτοια και ο Γιώργος Ξενιτίδης του Ολυμπιακού.

Είναι γνωστό πως ο Πανιώνιος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Πειραιώτες. Δεδομένων των περιορισμών του δεν μπορεί να πάρει κάποιους άλλους παίκτες που θα ήθελε και έτσι ζήτησε δανεικό τον 20χρονο χαφ. Τη φετινή σεζόν ο τελευταίος έχει δύο συμμετοχές στο Κύπελλο απέναντι στην Καλαμάτα. Έχει καλά στοιχεία και υπάρχει η άποψη πως θα μπορούσε να δώσει κάποιες λύσεις για το δεύτερο μισό της σεζόν και να αποτελέσει άλλη μία επιλογή για τους «κυανέρυθρους».

Το αν τελικά μετακομίσει στη Νέα Σμύρνη ο παίκτης του Ολυμπιακού, όμως, θα εξαρτηθεί από δύο παράγοντες. Ο πρώτος το αν θα μπορέσει ο Πανιώνιος να εξασφαλίσει ενημερότητα για να κάνει γενικά μεταγραφές. Έως τώρα η διοίκησή του έχει αποτύχει σε αυτό το σκέλος. Το δεύτερο το αν βρει εντός των ημερών κάτι καλύτερο ο παίκτης, ο οποίος δεν ενθουσιάζεται με την προοπτική των «κυανέρυθρων».

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras